Gepantserde pick-up van Terradyne sleurt jou door ieder oorlogsgebied

redactie 4 Aug 2019 Machines

Deze zomer een vakantie naar oorlogsgebied geboekt en nog geen geschikt vervoer gevonden? Zoek niet langer want FHM biedt jou de ideale uitkomst om zonder kleurscheuren het meest ruige gebied compleet plat te rijden in deze gepantserde pick-up die nu onder de hamer gaat!

Fabrikant Terradyne heeft de nodige ervaring met explosieve trips en een agressieve rijstijl en bouwde daarom de Gurkha RPV. Dit ijzersterke bakbeest loodst jou met speels gemak door Uruzgan alsof het een ritje door Safaripark Beekse Bergen is.

FHM-Terradyne Gurkha

De Terradyne Gurkha RPV is voorzien van dikke lagen staal die de gemiddelde raket vakkundig buiten de deur houdt, het wordt hooguit even Carglass bellen wanneer een welgemikt patroon afketst op de kogelwerende ramen. Daarnaast beschikt het oorlogszuchtige voertuig over een 6,7L V8 die een denderende 300pk levert die de bestuurder zonder problemen uit hachelijke situaties redt. Lekke banden op ongewenste momenten, denk aan een hinderlaag, zijn verleden tijd dankzij de speciale banden die blijven rollen wanneer ze aan gort geschoten zijn. En het mooiste is nog wel dat deze tank ook nog eens straatlegaal is en dus gewoon de weg op mag!

FHM-Terradyne Gurkha

Met een prijs van $110.000 en nauwelijks 2000 km op de teller kunnen we wel stellen dat deze Terradyne Gurkha RPV een absoluut koopje is! Ga snel tot actie over en bel die veiling dat jij deze zomer nog veilig wilt cruisen.

FHM-Terradyne Gurkha
FHM-Terradyne Gurkha

 

HiConsumption

Reageer op artikel:
Gepantserde pick-up van Terradyne sleurt jou door ieder oorlogsgebied
Sluiten