Opperbaas Peter Pannekoek maakt iedereen genadeloos af tijdens Roast of Johnny de Mol

redactie 19 dec 2018 Entertainment

Peter Pannekoek liet geen spaander heel van Johnny de Mol tijdens The Roast gisteren. De king van het roasten heeft het nog steeds. Spijkerhard ging hij er met twee gestrekte benen in. Wij lagen te janken van het lachen, prachtige televisie dit.

“Dit is mijn laatste roast, want John de Mol gaat er nu voor zorgen dat ik nergens meer aan de bak kom”, hij is groffer dan grof en maakt korte metten met het gehele De Mol imperium.  Maar ook de andere gasten komen er niet best vanaf. Heleen van Royen en Patty Brard krijgen aardig wat geestelijke klappen en ook collega Najib Amhali is zwaar de lul.

‘We only roast the ones we love’, dat is al helemaal leuk en aardig, maar in de Roast van Peter zagen we het tegenovergestelde van liefde. En gelukkig maar, want anders zou het geen flikker aan zijn. Peter gaat ver over de grenzen heen qua grappen en wij smullen ervan.

Sterkste roast

Peter Pannekoek gaf in een eerder interview met NU.nl aan dat hij The Roast van Johnny de Mol de lastigste vond tot nu toe. Wij hebben er geen reet van  gemerkt, misschien is dit wel juist zijn sterkste roast tot nu toe. We hopen in ieder geval dat we hem volgend jaar gewoon weer terugzien in een nieuwe roast. Dit is televisie van het allerhoogste niveau.

Reageer op artikel:
Opperbaas Peter Pannekoek maakt iedereen genadeloos af tijdens Roast of Johnny de Mol
Sluiten