Penthouse van 32 miljoen waanzinnig mooi

Redactie 23 Sep 2017 Entertainment

Fifteen Hudson Yards is de naam van de splinternieuwe toren. Met maar liefst 88 verdiepingen schittert het gebouw aan de Hudson Yards in het Westen van Manhattan.

De bizarre toren is ontworpen door Diller Scofidio + Renfro. De vierpenthouses zijn pas net op de markt en hebben nu al vele ogen op zich gericht en wij begrijpen wel waarom. Met name Penthouse 88B, welke uitkijkt over de Vessel. Een ander pracht staaltje aan architectuur-werk door de heren Diller Scofidio + Renfro.

Penthouse 88B telt maar liefst 479m² met van vloer-tot-plafond glazen ramen die de ruimte van de meest indrukwekkende uitzichten voorziet. Zo kun je uitkijken op de Hudson rivier, de haven van New York, het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan. En dat alles vanuit slechts 1 woning.

Verder ontbreekt het de Penthouses aan niets, een open haard, een aparte diner ruimte, een bibliotheek en een woonkamer zo groot dat je er met gemak in kan voetballen. Nice touch; er is de mogelijkheid om een slaapkamer voor al je personeel te creëren.

Als eigenaar van appartementje 88B beschik je natuurlijk ook over je eigen privélift, 6 badkamers en 3 mega slaapkamers. Want 2 badkamers per slaapkamer is natuurlijk een must. In het gebouw zelf kan je je goed vermaken in het wellness center, zwembad of lounge. Lijkt dit je wel een leuk stekkie? Voor $32 miljoen dollar is penthouse 88B helemaal van jou.

 

Foto’s: 15 Hudson Yards

High Snobiety

Reageer op artikel:
Penthouse van 32 miljoen waanzinnig mooi
Sluiten