Peaky Blinders seizoen 5 gaat op 4 oktober in première op Netflix

redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Het is weer zover, onze favoriete gangsters uit Birmingham zijn terug. Tommy Shelby en zijn gang de Peaky Blinders gaan zich dit keer bemoeien met de politiek. Hartstikke spannend natuurlijk! Wij hebben de popcorn al ingekocht en kunnen al niet meer wachten op het vijfde seizoen.

De politiek

Het verhaal gaat eigenlijk meteen verder waar het ‘t vorige seizoen eindigde. Na alle hectiek en slachtoffers van vorig seizoen besluit Tommy om dingen te veranderen. Zijn oog is gericht op de politiek, want ja daar ligt toch wel de meeste macht. En iedereen weet dat je boy Tommy uit is op macht. Het belooft dan ook een groot spektakel te worden vol met leugens, bedrog, politieke spelletjes en natuurlijk liquidaties. Trek die mooie pakken maar aan en schenk je beste glas whisky in en most importantly geniet!

View this post on Instagram

A shadow is cast wherever he stands. #PeakyBlinders Series 5 continues tonight at 9pm on @bbcone.

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) on

BBC One v Netflix

De razend populaire serie is van origine een BBC-serie. Dit zorgde dan ook voor wat extra privileges. In Engeland was de serie namelijk al eerder beschikbaar op BBC One. Een klein lichtpuntje voor de Britten die natuurlijk volledig in de shit zitten met hun ‘fantastische’ Brexit. De echte fans hadden de serie dus al kunnen kijken, maar het goede nieuws is dat de serie vanaf 4 oktober ook gewoon op vertrouwde Netflix staat. In order of the peaky fucking blinders watch the fookin show!

Reageer op artikel:
Peaky Blinders seizoen 5 gaat op 4 oktober in première op Netflix
Sluiten