Dude gooit gigantisch zelfgebouwd ‘papieren’ vliegtuig van een klif

Als irritante tiener zat je liever achter in de klas papieren vliegtuigjes te vouwen dan dat je naar een oude tak luisterde die verhalen over de pruikentijd uitkraamde. Nick Uhas kan waarschijnlijk met je meepraten en bouwde dit gigantische ‘papieren’ vliegtuig. Klopt, het is geen echt papieren vliegtuig, maar jullie snappen hoe we het bedoelen. Wat voor nut heeft het? Nee, niet veel. Maar godzijdank bestaan er mensen die dit soort gekke shit doen.

Experimenteren

Youtuber en Netflix-presentator Nick Uhas is geen onbekende op het vlak van gekke experimenten uitvoeren. De Amerikaan is een expert in totaal nutteloze maar geweldig ogende wetenschappelijke experimenten uittesten.

Groots

Deze keer stelde hij de wetten van de aerodynamica op de proef door een mega ‘papieren’ vliegtuig in elkaar te knutselen. De miniatuurvorm die iedereen (her)kent en de meeste mensen ook wel kunnen vouwen, is zo achterhaald. Blijft ‘ie mooi door de lucht suizen of maakt ‘ie lineadirect een snoekduik? Dat moet je even in het filmpje hieronder checken.

Reageer op artikel:
Dude gooit gigantisch zelfgebouwd ‘papieren’ vliegtuig van een klif
Sluiten