Scoor nu gratis Alpine oordopjes t.w.v. €15 als je nieuwe sneakers besteld bij Bruut

Redactie 9 okt 2018 Entertainment

Onze vrienden bij Bruut zijn 5 jaar geworden en dit kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Voor deze anniversary hebben zij een aantal toffe samenwerkingen klaarliggen. Om het feest af te trappen presenteren ze ons de ‘Bruut x Alpine party plugs’. Alpine is gespecialiseerd in het maken van oordopjes voor gehoorbescherming. Zo maken zij bijvoorbeeld ook bescherming voor motorrijders en snurkers!

Het Amsterdam Dance Event begint volgende week al en jij zal ongetwijfeld ergens gaan dansen. Daarom wil Bruut je niet onbeschermd op pad sturen. De Bruut X Alpine party plugs zorgen voor bescherming van je gehoor tijdens ADE! Het maakt niet uit of je staat te beuken bij Rod, te springen bij Martin Garrix of te schuren bij Ronnie Flex, deze plugs moet je altijd bij je hebben. De plugs zijn namelijk voorzien van een speciaal akoestisch filter. Hierdoor kan je die chick bij wie je vorige week in de DM’S bent ge-slide nog wel verstaan.

Het verband tussen sneakers & gehoorbescherming is in de eerste instantie lastig te leggen. Tijdens ADE zullen er twee dingen sneuvelen: je sneakers en je gehoor. Hoewel Bruut je altijd kan helpen bij het eerste, wordt het stukje gehoorbescherming nu opgepakt met deze samenwerking. Gehoorschade is op te lopen binnen 15 minuten op een feest/festival. Dus neem de Bruut x Alpine Party Plugs sowieso mee, voordat het helemaal mis gaat.  Bruut heeft ons laten weten dat er nog veel meer onverwachte dingen aankomen, wij zijn dus hartstikke benieuwd wat er nog meer op stapel staat.

Wij kunnen jullie natuurlijk niet met lege handen laten staan. Hierdoor hebben we met Bruut geregeld dat jullie de Bruut x Alpine Party Plugs gratis krijgen bij je bestelling bij Bruut! Gebruik de kortingscode FHMXBRUUT en krijg een gratis paar ‘Bruut x Alpine Party Plugs’ op je aankoop! Doe je voeten en je oren een plezier en scoor deze double.

Winnen

Om deze heugelijke samenwerking te vieren, mogen we een paartje weggeven. Oordopjes én sneakers! Ja, man dat is dubbel winnen. Kun jij er deze ADE weer tegenaan. Wil je kans maken? Wij schrijven als altijd een getal onder de 1000 op en de winnaar gaat er met de winst vandoor. Succes!

Reageer op artikel:
Scoor nu gratis Alpine oordopjes t.w.v. €15 als je nieuwe sneakers besteld bij Bruut
Sluiten