Diehard-fans bouwen legendarische Nintendo Zapper om tot werkend geweer

Redactie 12 mrt 2017 Entertainment

Een van de populairste spellen op de goede oude Nintendo-console was het iconische Duck Hunt. Het was niet zozeer onwijs vet om de eenden uit de lucht te knallen, maar het meegeleverde pistool, de Nintendo Zapper maakte de ongenadig hard de blits. De controller in de vorm van een pistooltje werkte daarnaast ook nog eens perfect en was zeer nauwkeurig.

Nu is Amerika het land van wapens, je hebt nu eenmaal het recht een wapen te dragen om jezelf en je familie te beschermen. Of het nu handig is of niet om de hele bevolking zichzelf zwaar te laten bewapenen, dat is in dit artikel niet aan de orde. Wel heeft het als voordeel dat er gigantisch veel bedrijfjes  zijn die zich richten op het pimpen van geweren en speciale opdracht van de klant maar wat graag uitvoeren.

Zo kon het gebeuren dat een klant in Texas bij het Precision Syndicate aanklopte om zijn liefde voor Nintendo te combineren met zijn liefde voor wapens. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het ombouwen van wapens naar persoonlijke wensen van de klant aarzelde dan ook geen moment om van een Glock-pistool een Nintendo Zapper te maken die ook nog eens echt kan schieten!

Toen het Texaanse bedrijf het resultaat op Facebook zette, regende het reacties van enthousiastelingen die heel erg graag het pistool ook wilden hebben. Precision Syndaicate weigert tot nu toe het geweer in grote oplages te maken.

Hi Consumption

Reageer op artikel:
Diehard-fans bouwen legendarische Nintendo Zapper om tot werkend geweer
Sluiten