Mel Bernstein is de best bewapende man ter wereld

Redactie 19 feb 2017 Entertainment

Er komen redelijk vaak gekke Amerikanen voorbij op FHM, dat is nogal makkelijk omdat er zo veel van zijn. Ook vandaag hebben we er weer eentje gevonden die maar wat blij is dat hij in de States woont waar eigenlijk praktisch alles wel door de beugel kan en stijl ver te zoeken is.

Mel Bernstein, ook wel Dragonman voor vrienden, wordt de best bewapende man van Amerika genoemd. De Yank heeft een schietbaan, een wapenwinkel en beheert een militair museum in Colorado Springs. Mel heeft een opzienbarende wapencollectie, zo’n beetje ieder geweer dat je je kunt bedenken, heeft hij in bezit. Door de jaren heen heeft hij allerlei wapentuig verzameld en heeft ook wat topstukken uit Wereldoorlogen.

 

Dragonman heeft daarnaast ook een passie voor motors en heeft zijn eigen voertuig gebouwd. Deze motor is een combinatie tussen een draak en een motor en spuwt vuur. Er is ook een machinegeweer op het stuur gemonteerd want daar heeft deze vent er toch genoeg van. Mocht de Walking Dead binnenkort werkelijkheid worden, kun je maar beter onze Mel Bernstein als vriend hebben!

Mooi filmpje waarbij Mel zijn wapentuig laat zien.

Ook de Tweede Wereldoorlog kan op de interesse van Mel Bernstein rekenen.

 

Reageer op artikel:
Mel Bernstein is de best bewapende man ter wereld
Sluiten