Terug naar je jeugd met de eerste trailer van Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles!

redactie 13 mrt 2019 Entertainment

COWABUNGA! De nostalgie giert ons hier al helemaal door de aderen hoor, want er komt een tekenfilm aan met zowel Batman als de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) in de hoofdrol. Afgelopen maand werd de film al aangekondigd en nu is er de eerste trailer.

Warner Bros, DC Entertainment en Nickelodeon zijn de samenwerking aangegaan om deze crossover te maken. In de trailer zien we dan ook hoe de bad guys van beide universums een alliantie vormen. Zo zien we bijvoorbeeld hoe Shredder en Ra’s al Ghul gaan samenwerken. Samen bevrijden zij The Joker en wat ander gespuis uit de gevangenis. Het verhaal speelt zich dan ook af in Gotham City.

Grote cast

Bijna iedereen komt voorbij. Van de TMNT kant zijn Leonardo, Donatello, Michelangelo and Raphael uiteraard van de partij. Ook Baxter Stockman wordt vermeld in de credits. Uit het Batman-universum krijgen we onder anderen Bane, Harley Quinn en Mr. Freeze te zien. Batman zelf zal bijgestaan worden door Robin en Batgirl.

Releasedatum

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de film zal in ieder geval sowieso deze lente te zien. Check de trailer vooral zelf even! Het ziet er echt strak uit. Terug naar de tijd dat je op zondagavond in je pyjama tekenfilms ging kijken op Nickelodeon:

Reageer op artikel:
Terug naar je jeugd met de eerste trailer van Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles!
Sluiten