Miles Teller zal naast Tom Cruise schitteren in de nieuwe Top Gun film als de zoon van Goose

Redactie 8 jul 2018 Entertainment

Een echte klassieker waarbij we de gekke alleskunner Tom Cruise leerde kennen was de film Top Gun. De film heeft alles, mooi vrouwen, actie, motors, straaljagers, drama en soepele teksten. Vandaar dat er eindelijk een nieuwe Top Gun in de maak is en we weten al dat naast Tom Cruise ook Val Kilmer als Tom ‘Iceman’ Kazansky zal terugkeren. Nu is er nog een grote rol voor een nieuw persoon weggelegd, Miles Teller zal de rol vertolken van Goose zijn zoon.

Goose is de beste maat van Tom Cruise in de film, spoiler alert, die helaas om het leven komt in de film. Dat hakte er natuurlijk best wel in voor Maverick (Tom zijn personage) en logisch dat zoveel jaren later hij met zijn beste vriend zijn zoon omgaat.

Miles Teller in nieuwe Top Gun

Miles Teller lijkt de perfecte persoon voor de rol. De 31-jarige Miles begint een echte topacteur te worden met films als Whiplash en War Dogs op zijn naam staan. Als hij een goed vervolg op deze klassieker weet te maken komt hij gegarandeerd in het lijstje topacteurs te staan. Samen met Tom Cruise, de hoofdrol vertolken in de film die Tom wereldbekend maakte, is natuurlijk ook wel heel bijzonder.

Drone oorlog

We weten nog niet hoe Goose zijn zoon gaat heten maar wel dat hij samen met Maverick piloot is in de komende film. Het nieuwe deel zal zich afspelen midden in de wereld van drones. Dat terwijl Maverick en de Iceman nog een beetje blijven hangen in het oorlog voeren van hun tijd.

Première

Het tweede deel van Top Gun staat momenteel om in première te gaan op 12 juli 2019. We zullen nog even moeten wachten maar dat doen we tenslotte al een poosje. Het feit dat er een tweede deel op zo een meesterwerk komt is al heel bijzonder. Van ons mogen ze zoveel tijd nemen als ze maar nodig hebben. Wij zien liever een meesterwerk die veel tijd koste dan dat ze het proces gaan overhaasten. Natuurlijk kijken we er erg naar uit en zullen we je op de hoogte houden van alle feitjes en nieuwtjes omtrent de nieuwe Top Gun.

Foto: YouTube & Getty images

Reageer op artikel:
Miles Teller zal naast Tom Cruise schitteren in de nieuwe Top Gun film als de zoon van Goose
Sluiten