Val Kimmer maakt zijn rentree in cultklassieker Top Gun 2

Redactie 7 jun 2018 Entertainment

Kun je het nog herinneren? Tom Cruise vs Val Kimmer. De strijd om de beste straaljagerpiloot van Top Gun. Het was ons toch een rivalenstrijd. Als we nu de trailer nog eens terugzien, verschijnt er toch wel een een nostalgische glimlach op ons gezicht. Val Kimmer keert terug als Iceman.

Het was al langer bekend dat filmbaas Tom Cruise mee zou doen aan het tweede deel. Hij zou dan ook Top Gun: Maverick gaan heten, vernoemd naar de naam die Cruise kreeg in de kaskraker. Het is alweer 33 jaar geleden dat Top Gun verscheen en dat mag best wel eens gevierd worden. De oude cast keert terug en dat doet onze ochtend weer goed aan.

Drones

In de nieuwe film krijgen de straaljagerpiloten te maken met hele andere zaken dan in het eerste deel. Dat wordt even wennen, want nu zullen de collega’s geen concurrenten meer van elkaar zijn, het is tijd voor drones. Jazeker, die kleine vliegende apparaten lijken het werk van de Top Gun-piloten in te nemen en daar moet natuurlijk wat aan gedaan worden. Gaan Maverick en Iceman nu samenwerken? We gaan het zien en hebben er nu al zin in om dat ene nostalgische gevoel terug te krijgen van een legendarische film.

Reageer op artikel:
Val Kimmer maakt zijn rentree in cultklassieker Top Gun 2
Sluiten