De 5 lekkerste nieuwe sneaker releases waar je de lente mee gaat rocken

Redactie 25 mrt 2019 Entertainment

Nieuwe week, nieuwe sneakers. Onze vrienden van Bruut laten ons de vijf vetste releases zien van de aankomende periode. Verschillende merken zoals Nike, Adidas, Mizuno en Vans komen aan bod. Met het begin van de lente is het natuurlijk ook nodig om nieuwe sneakers voor de komende tijd te hebben. Wije helpen je met alle plezier een handje op weg.

1. Nike Black Laser Pack

Aangezien Air Max Day om de hoek is (26 maart), moet Nike met iets tofs komen. Hier hebben ze gekozen om verschillende Nike Air modellen een futuristische transformatie te geven. Door deze make over hebben de Air Max 270 , Air Max 720 en Air Max Deluxe alle drie een zwarte basis, die tof gecombineerd wordt met metallic kleuren als roze, paars en blauw. Erg tof dus.

2. Adidas Handball Spezial Clear Brown

Saint Patricks Day is de nationale feestdag van Ierland en dit wordt over de hele wereld uitgebreid gevierd. De Ieren herdenken de voormalig beschermheilige van het land, Sint-Patricius. Veel merken besteden hier ook jaarlijks aandacht aan, waaronder Adidas. Adidas heeft met de Handball Spezial Clear Brown een ode gebracht aan Saint Patricks Day door de drie strepen te kleuren als de Ierse vlag en door het iconische klavertje op de hiel te zetten. Dit klavertje is een veelgebruikt symbool tijdens Saint Patricks Day. Al met al een supertof paartje. Bekijk nu de Adidas Handball Spezial!

3. Mizuno Wave Rider 1 Premium

Mizuno is een merk wat zich sinds kort meldt in de sneakerscene, maar toch al meerdere keren in onze top 5 is beland. Dat zegt natuurlijk al genoeg. Mizuno is van origine een merk waar de performance centraal staat en werden dus veelal gebruikt als hardloopschoenen. Maar zoals in eerdere artikelen hebben wij al verteld dat de sneakers van het Japanse merk het ook erg goed doen. De vorige varianten hebben gebruik gemaakt van toffe materialen, maar de nieuwe Mizuno Wave Rider 1 Premium zijn uitgerust met suède en canvas. Deze sneaker met premium materialen is er in drie verschillende kleurstellingen: Black Wood Ash, White Brilliant Blue en Wood Ash.

4. Nike Air Wildwood ACG

De Nike Air Wildwood ACG werd voor het eerst uitgebracht in 1989. Dit betekent dat deze sneaker 20 jaar bestaat. Genoeg reden voor Nike om een toffe release van de Air Wildwood ACG te doen. Vandaar dat deze sneaker in twee kleurstellingen wordt uitgebracht. ACG is de afkorting van ‘All Conditions Gear’. Dat houdt in dat deze sneakers tegen bij veel verschillende weersomstandigheden geschikt is. Ook al gaan we de lente in, blijft het in Nederland toch een beetje gissen wanneer je je paraplu definitief kan opbergen. Vandaar dat deze sneaker ideaal is om toe te voegen aan je collectie. Nike brengt de schoen uit in twee kleuren, de Air Wildwood ACG Black Electric Green en de Air Wildwood ACG Pure Platinum Cornet.

5. Vans California pack

Nu de lente al is begonnen, is de zomer nabij. Een paartje Vans is in onze ogen de ideale schoenen voor deze festivalzomer. Lekker licht aan de voetjes, lichte kleuren en kleurrijke prints. De perfecte combinatie die we van Vans verwachten. Door deze schoenen heb je niet alleen de zomer in je bol, maar ook aan je voeten. In deze pack zitten de Era 95 Camo Tan en de Era 95 California.

Winnen?

Lekker toch? De trouwe fans die weten dat we in samenwerking met Bruut altijd ook een paar sneakers weggeven.  Winnen? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 750 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raad die mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut. Succes mannen!

Reageer op artikel:
De 5 lekkerste nieuwe sneaker releases waar je de lente mee gaat rocken
Sluiten