Nieuwe stadion van Tottenham Hotspur tapt gruwelijk snel magische biertjes

redactie 25 mrt 2019 Entertainment

Het gruwelijke nieuwe stadion van Tottenham Hotspur werd afgelopen week dan eindelijk geopend. Er werd een potje gespeeld door het U18 team van de Londenaren. Zo’n 30.000 toeschouwers werden toegelaten in het stadion voor de eerste testwedstrijd. Zoals we van de Engelsen gewend zijn, lusten ze graag een biertje tijdens de wedstrijd. Gelukkig hebben ze daar rekening mee gehouden.

Het tapsysteem in het stadion tapt biertjes zoals je het nog nooit hebt gezien. Het plastic bekertje wordt op één of andere dispenser gezet en op ‘magische’ wijze vult ‘ie zich met het gouden genot. Dat gebeurt op een aardig tempo, want als er maximaal wordt besteld, zijn ze in het stadion in staat om 10.000 biertjes per minuut te tappen. Reken maar uit, negentig minuten keer 10.000 pils. We hoeven je niet te vertellen dat de 62.000 man die in het stadion kunnen zitten, dan aardig door moeten tanken.

Opening stadion Tottenham Hotspur

Het heeft de nodige tijd gekost om dit gigantische bouwwerk uit de grond te stampen, maar holy shit, hij mag er zijn. Dan moet je ‘m ook maar effe goed inwijden. Gelukkig gebeurde dat: Tottenham U18 versloeg hun leeftijdsgenoten van Southampton met 3-1. Een 17-jarig talent van de Londense delegatie ging de geschiedenisboeken in als eerste doelpuntenmaker in de nieuwe voetbaltempel. Prima begin. Het is de bedoeling dat de hoofdmacht op 3 april hun eerste potje zal ballen.

 

Reageer op artikel:
Nieuwe stadion van Tottenham Hotspur tapt gruwelijk snel magische biertjes
Sluiten