Nieuwe naaktscènes van Marilyn Monroe na 57 jaar opgedoken

Redactie 14 aug 2018 Girls

Er zijn nieuwe naaktscènes opgedoken van Marilyn Monroe uit de film The Misfits (1961), 57 jaar geleden dus. De film kwam een jaar voor haar waarschijnlijke zelfmoord uit. Tot nu toe dacht men dat het filmmateriaal vernietigd was, maar gelukkig is het gewoon bewaard gebleven.

Deadline zegt dat auteur Charles Casillo de beelden vond toen hij bezig was met Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon. Curtice Taylor, de zoon van The Misfits-producent Frank Taylor, vertelde hem dat deze unieke beelden in een kluis van zijn pa lagen.

Get glamorous this January, just like @MarilynMonroe. Share your most glamorous transformation with @MaxFactor using #GlamJan!

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

Niet noodzakelijk

De beelden zijn dus niet gebruikt in de film, omdat ze volgens de regisseur niet noodzakelijk waren. Zijn wij het niet helemaal mee eens. Hij kon ook voor een primeurtje zorgen. Als hij de beelden wel gebruikt had, was het de eerste keer geweest dat een Amerikaanse actrice naakt in een film te zien is geweest. We weten niet of de beelden ooit nog openbaar gemaakt worden, dus fingers crossed.

I just want to be wonderful. #MarilynMonday

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
Nieuwe naaktscènes van Marilyn Monroe na 57 jaar opgedoken
Sluiten