Nieuwe film van Quentin Tarantino heeft aan sterren geen gebrek

Redactie 14 nov 2017 Entertainment

Met films als Pulp Fiction, Inglourious Basterds en The Hateful Eight op zijn naam, is Tarantino een absolute grootheid in Hollywood. We hebben goed nieuws, want we mogen ons binnenkort weer opmaken voor een nieuwe kaskraker. De nieuwe film van de Oscarwinnende regisseur staat nog in de kinderschoenen, maar langzaam sijpelen er steeds meer nieuwtjes en geruchten door.

De naam van de film die het verhaal vertelt over de Tate/La Bianca zaak, ook wel de ‘Manson-moorden’, is nog niet bekend. In 1969 werd de leider van de Manson Family sekte, de beruchte Charles Milles Manson, veroordeeld tot levenslang in de zaak. Tot nu toe heeft de film de naam ‘#9’ bestempeld gekregen, omdat de nieuwe film het negende meesterwerk van Tarantino moet worden.

Dat dit gaat gebeuren is in de eerste plaats al te zien aan het indrukwekkende sterrenensemble dat de regisseur voor de film heeft opgetrommeld. In een eerder stadium werd al bekend dat de beeldschone Margot Robbie in de huid van een van de slachtoffers zal kruipen. Nu al zonde als zo’n heerlijkheid op gruwelijke wijze afgeslacht gaat worden in de film. Vers van de pers is bekend geworden dat ook Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Samuel L. Jackson hoogstwaarschijnlijk opnieuw gaan samenwerken met Tarantino. Kijkend naar de eerdere samenwerkingen van de drie topacteurs met de filmregisseur uit Tennessee, kunnen we deze film, lekker optimistisch, nu alvast nomineren voor een toekomstige Oscar.

In de wandelgangen zijn er ook geruchten opgevangen dat de er gesprekken zijn geweest met Jennifer Lawrence. Naast de blonde Robbie de knetter hete Lawrence, dat juichen wij natuurlijk  van harte toe. De regisseur moet voor de film wel nog even op zoek naar een nieuwe productiestudio. Al zijn eerder films werden geproduceerd door Weinstein, maar na het seksschandaal heeft Tarantino alle banden met de #metoo-aanstichter verbroken. We kunnen niet wachten op dit nu al te gekke project!

Ballinnn

Reageer op artikel:
Nieuwe film van Quentin Tarantino heeft aan sterren geen gebrek
Sluiten