Nieuwe DOOM trailer zorgt voor felle reacties onder fans

redactie 17 mrt 2019 Entertainment

DOOM is back, ditmaal in de vorm van een nieuwe film. En het krijg, op zijn zachtst gezegd, niet heel positieve reacties van fans. We weten allemaal hoe dedicated bepaalde fans kunnen zijn. In de recente Doom: Annihilation trailer kregen we de eerste beelden te zien van de nieuwe live-action versie van de game. Dit is trouwens niet de eerste keer dat de Bethesda shooter in filmvorm gemaakt wordt. In 2005 was er al een DOOM film met in de hoofdrol, Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

De DOOM film uit 2005 was ook niet heel populair in zijn release. Maar tegenwoordig, is het veel makkelijker om directe feedback te geven op een, Work in Progress, filmproject. De fans spreken zich uit over de beeldkwaliteit, de monsters en het acteerwerk. Check de trailer en oordeel zelf.

Regisseur van de film verdedigt

Director Tony Giglio, vertelde in een interview met Polygon, dat hij een verhaal wilde maken over het DOOM universum, waarbij de roots van de game uit 1993 terug keren. Een soort ode aan de geliefde game. Geen vervolg op de film van ´05, geen Dwayne en meer monsters. In tegenstelling tot de vorige film, zullen de monsters in Annihilation wel direct uit de hel komen. Aldus, Tony. We zullen zien.

 

Reageer op artikel:
Nieuwe DOOM trailer zorgt voor felle reacties onder fans
Sluiten