Dit is de ultieme game room volgens het Guinness World Records

redactie 25 Feb 2019 Entertainment

Game rooms zijn er in allerlei soorten en maten, maar aan de collectie van YouTuber Last Gamer zal niemand kunnen tippen. Deze Australische eindbaas heeft een collectie die zo groot is dat hij vijf kamers nodig heeft om het allemaal kwijt te kunnen. Meer dan voldoende voor een notering in Guinness World Records.

De totale waarde van zijn verzameling loopt dan ook gemakkelijk op tot in de tonnen. Zo beschikt hij onder andere over complete collecties van games voor de Playstation 2, Sega Mega Drive en de NES. Let op: hij heeft alle games uit het Westen én Japan in zijn collectie. De Australiër heeft meer dan 34 jaar gespaard om zijn collectie bij elkaar te krijgen. Zo zijn er ook items te zien uit zijn eigen jeugd. Voorbeeld hiervan is de eerste televisie van zijn ouders en game magazines die hij als klein mannetje gekocht heeft.

Om alles tentoon te stellen is de collectie bovendien in verschillende kamers opgedeeld. Zo is er een retro kamer voor alle games die er niet goed uitzien op hedendaagse tv’s, een kamer voor moderne games, een kamer vol met arcadekasten en tot slot nog een kamer gevuld met zeldzame computers.

Rondleiding

Woorden schieten tekort om alles te beschrijven dus check hier een rondleiding door deze bizar grote game room:

Reageer op artikel:
Dit is de ultieme game room volgens het Guinness World Records
Sluiten