25 foto’s die bewijzen dat je naar Nieuw-Zeeland moet

Redactie 19 nov 2017 Entertainment

Nieuw-Zeeland is een eindje vliegen, maar daar krijg je ook wel een schitterend stukje aarde voor terug. Niet voor niets wordt het land vaak genoemd en geroemd in de lijstjes met mooiste landen ter wereld. Wij zeggen wel achteloos ‘een eindje vliegen’, maar het is zelfs de meest verre reisbestemming ie je vanaf ons land kunt aanvliegen. Het koste je 22 uur om van Amsterdam naar Auckland te komen. Het verst zijn de Antipode-eilanden, die ook behoren tot Nieuw-Zeeland.

Ook in Hollywood is het land zeer geliefd. De Lord of the Rings-trilogie werd er natuurlijk opgenomen evenals films als The Last Samurai en King Kong. Dat komt met name door de sprookjesachtige natuur. Van uitgestrekte berglandschappen en metersdiepe fjorden tot de mooiste stranden. Alles kun je vinden in Nieuw-Zeeland. Het land is acht keer groter dan Nederland en dan te bedenken dat er slechts een kleine 5 miljoen mensen wonen.

Schapen hebben ze des te meer, want daar zijn ze er 40 miljoen van. Döner kebab walhalla, vriend. Met witte saus. Nee, witte! Afijn, Nieuw-Zeeland. Je moet erheen. Deze 25 foto’s staven onze bewering.

Nog meer natuurschoon? Canada is ook een goede optie!

Foto’s: Pixabay

Reageer op artikel:
25 foto’s die bewijzen dat je naar Nieuw-Zeeland moet
Sluiten