Eind dit jaar komt seizoen twee van de hitserie You

redactie 13 Sep 2019 Entertainment

Netflix brengt geweldig nieuws. De stalker serie You komt met een tweede seizoen. En daar zijn wij heel blij mee. De hit serie ging vorig jaar als een speer als het draait om de kijkcijfers. Netflix hadt helaas niet het debuut want de serie was eerst te volgen via primetime, maar dat trok nauwelijks kijkcijfer, vandaar de switch van streamingsdienst. En als zon oogappel als Shay Mitchel erin speelt verdient dat natuurlijk wel wat enige aandacht.

Datum release

We moeten nog paar luttele maandjes wachten voor de eerste afleveringen, maar dan is het wel weer chille geblazen. De serie komt online net voor dat jij je kater kan gaan verwerken op 30 december.  Komt mooi uit toch? Kan je namelijk lekker bingewatching met je vette kater op de bank. Heb je ook gelijk een goede reden om niet op famillie bezoek te gaan.

 Opfrisser

De serie gaat over Joe Goldberg die in een boekenwinkel werkt. Op een doodnormale dag ziet hij een lekker stukkie vlees door de zaak banjeren. En daar stopt die letterlijk en figuurlijk zijn tanden in. Joe gaat op slinkse wijze achter Geneve Beck aan, de griet van de boekenwinkel, en verovert haar hart. Maar zoals altijd komen er personen en situaties voorbij die het spel pittig hard kan verpesten. Onze Joe heeft daar echter geen zin in en besluit alles te vermoorden en ontvoeren. Goeie serie niet?

 

Reageer op artikel:
Eind dit jaar komt seizoen twee van de hitserie You
Sluiten