Trailer van Reptile op Netflix doet denken aan True Detective

Een liefhebber van series zoals True Detective? Dan lijkt Reptile een film die je niet mag overslaan.

Natuurlijk is het nog afwachten of de Netflix-film Reptile het niveau van True Detective gaat bereiken, maar qua sfeer zijn er gelijkenissen te zien. Net als in True Detective is men op zoek naar de dader van een vreselijk misdrijf en daarbij overheerst ook dezelfde onheilspellende sfeer.

De film zal vanaf 6 oktober op Netflix te zien zijn. Check hieronder de trailer:

Del Toro, Timberlake en Silverstone

De hoofdrol wordt gespeeld door Benicio del Toro, hij is een detective in een kleine stad en moet een moord op een jonge makelaarster oplossen terwijl hij op duistere samenzwering stuit. In zijn persoonlijke leven kampt hij met allerlei problemen wat zijn taak niet makkelijker maakt. Justin Timberlake is te zien als Will Grady, de vriend van de omgebrachte makelaarster. Hij wordt als verdachte gezien samen met Eli Phillips (gespeeld Michael Pitt) en Sam Gifford (gespeeld door Karl Glusman).

Wie is de regisseur?

De film wordt geregisseerd door Grant Singer, bekend van allerlei clips van The Weeknd, Taylor Swift en Travi$ Scott. Dit verklaart dan ook direct zijn connecties met Justin Timberlake en Sky Ferreira, die naast hun muziekloopbaan ook graag acteren. De 38-jarige regisseur maakt zijn filmdebuut met Reptile. Fun fact: Del Toro naast zijn hoofdrol ook meegeschreven aan het script.

Reageer op artikel:
Trailer van Reptile op Netflix doet denken aan True Detective
Sluiten