Wegdromen met de nieuwe natuurdocumentaire van David Attenborough: Our Planet

redactie 21 mrt 2019 Entertainment

Lekker op de luie zondag onderuitgezakt op de bank terwijl de stem David Attenborough als een warm deken over je heen valt. Er zijn weinig dingen in het leven zó ontspannen en zo zen als het kijken van een natuurdocumentaire met een voice-over van één van de fijnste stemmen op aarde. Hebben wij effe geluk dat Netflix de stemartiest heeft gestrikt voor een nieuwe serie. We kunnen binnenkort genieten van de docu Our Planet.

In de acht afleveringen die het eerste seizoen van Ourr Planet telt, zullen we afreizen naar de meest kwetsbare leefgebieden op deze aarde. We brengen een bezoekje aan de Amazone om vervolgens weer af te koelen op de poolkappen. Ook zullen we kennis gaan maken met de meest bijzondere diersoorten, waarvan het bestaan je nog niet bekend was. De serie belooft een gruwelijke reeks aan spectaculaire beelden te worden. We kunnen niet wachten op de release op 5 april 2019.

3500 filmdagen voor Our Planet

Wat een stiekemerds zijn het ook hè. Ze zijn gewoon 3500 dagen aan het filmen geweest zonder dat we het door hebben gehad. Zonder dollen. Er zit enorm veel werk in het maken van deze prachtige reeks. De nodige mensen hebben meegewerkt aan het maken van de Netflix Original. Totaal zo’n 600 mensen. Dat terwijl de hoofdrolspelers toch echt de dieren zijn. Our Planet is een docu met een boodschap. Zoals David het zegt: ‘wat we doen in de komende 20 jaar zal bepalend zijn voor al het leven op aarde.’

Esquire

Reageer op artikel:
Wegdromen met de nieuwe natuurdocumentaire van David Attenborough: Our Planet
Sluiten