Netflix-film The Irishman heeft een 100% score op Rotten Tomatoes

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Het duurt nog eventjes voordat we deze Martin Scorsese film kunnen bekijken, maar de verwachtingen zijn al intens hoog. Helemaal nu je weet dat de film die op het New York Film Festival in première ging een rating op Rotten Tomatoes heeft van 100%. Ziek!

Meningen

Regisseur Kent Jones van het New York Film Festival zei over de film: “Het is het werk van meesters, gemaakt met een beheersing van de filmkunst die ik heel zelden in mijn leven heb gezien en speelt zich af op een niveau van subtiliteit en menselijke intimiteit die me echt verbaasde. ” En de De New York Times beschreef het als het ‘minst sentimentele beeld van het maffialeven, en om die reden zijn meest aangrijpende’, eraan toevoegend dat het een ‘geschenk voor cinefielen’ is. Klinkt niet verkeerd.

Lekker man

The Irishman is een film waar wij de volle pond voor zouden betalen, degene die ‘m al gezien hebben spreken met veel liefde over het werk van Scorsese. Met in de hoofdrollen Robert De Niro en Al Pacino kan het eigenlijk ook bijna niet mis gaan, lijkt ons. Daarnaast is het budget ruim 200 miljoen en is er 210 minuten aan gewelddadig kijkplezier. Dus je kan er best een hele avond voor uit trekken. Een Netflix & Chill avondje is hiervoor misschien een wat minder goed idee, want je wilt eigenlijk niks van deze sicke film missen. Hoe ‘ie het gaat doen voor het grote publiek gaan we dus binnenkort pas meemaken, maar al met al kunnen we hele hoge verwachtingen stellen.

Zet 27 alvast in je agenda, nodig wat mensen uit, pak wat ongezonde versnaperingen, gooi de gordijnen dicht en ga er die avond even goed voor zitten!

 

Reageer op artikel:
Netflix-film The Irishman heeft een 100% score op Rotten Tomatoes
Sluiten