Netflix dropt de eerste trailer van de ‘The Irishman’

redactie 26 Sep 2019 Entertainment

Hierrr is ‘ie dan! De eerste officiële trailer van The Irishman en oh wat is die lijp. Het is algemeen bekend dat dit een knaller film wordt, maar het zien van de trailer is letterlijk de kers op de taart. Onze hoge verwachtingen lijken dan ook terecht. In de trailer zijn ze niet vies van een vleugje afpersing, moord en heel veel schieten. Precies wat wij op dit moment nodig hebben in de filmindustrie. Heel heel heel erg bedankt Netflix en natuurlijk Scorsese!  

Opfrissertje

Frank Sheeran, de hoofdpersonage, heeft echt bestaan. Hij was een hitman en daardoor was ‘ie betrokken bij de Amerikaans-Italiaanse maffia. Geen lieverd dus. In de film kan je dus veel vechtpartijen, schiet duels, moordscènes en afpers praktijken zien. Wij kunnen niet wachten. De film is de duurste Netflix-productie ooit, met een budget van 100 miljoen euro.

Sterren cast

Scorsese heeft letterlijk een cast waar je u tegen zegt. Zo komen sterren als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci voor in de film. Dat budget van 100 miljoen, dat is het dubbel en dwars waard. De film staat 27 november op Netflix. Check snel de trailer hieronderrrrr!

 

Reageer op artikel:
Netflix dropt de eerste trailer van de ‘The Irishman’
Sluiten