Netflix brengt met het levensechte Sand Castle de oorlog in je huiskamer

Redactie 6 mrt 2017 Entertainment

Netflix timmert de laatste jaren ontzettend aan de weg met zijn aanbod series en films. Ook maken ze tegenwoordig erg veel producties zelf, deze zogenoemde Neflix Originals doen het erg goed. Narcos en House of Cards zijn hier bijzonder goede voorbeelden van.

Pas lieten we jullie al zien dat Netlix ook erg geïnteresseerd in oorlogsfilms is: grote namen werken samen aan een documentaire en Brad Pitt schittert als nietsontziende generaal in War Machine. Aan dit lijstje kan de nieuwe productie Sand Castle worden toegevoegd. Het verhaal gaat over een jonge soldaat die tijdens de Tweede Golfoorlog in Irak vecht voor de Amerikanen. Hoewel hij zeer enthousiast afreist en met zijn werk start, begint hij echter steeds meer te twijfelen over de noodzaak van de strijd en zijn positie daar binnen.

Yosub Kim, Content Strategy Director GIF - Find & Share on GIPHY

In deze actiethriller spelen Nicolas Hoult uit Mad Max: Fury Road, Henry Cavill uit Man of Steel en Logan Marshall-Green uit Spider-man: Homecoming. Deze alleraardigste cast neemt de wapens op in het Midden-Oosten en gaat ook zichzelf te lijf. De gevechten komen zeer realistisch over en tonen mannen met emoties, daar houden we van. De eerste beelden van Sand Castle laten zien dat Netflix bezig is Hollywood over te nemen! 21 april wordt deze oorlogskraker op het kanaal gedropt.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Netflix brengt met het levensechte Sand Castle de oorlog in je huiskamer
Sluiten