Brad Pitt gaat schitteren als brute generaal in Netflix-film War Machine

Redactie 2 mrt 2017 Entertainment

Netflix heeft Brad Pitt gecast als brute generaal met een rocksterrenimago in hun nieuwe mogelijke kraker War Machine. Brad heeft de laatste jaren veel interesse in oorlogsfilms, we zagen hem namelijk de afgelopen jaren al schitteren in Fury als tankcommandant en onlangs nog als spion in Allied.

Het verhaal van War Machine is gebaseerd op de bestseller The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan van journalist Michael Hasting en gaat over de acties van een dolle generaal die overloopt van het zelfvertrouwen en in Afghanistan actief is namens de NAVO. Alleen een kritische journalist stelt vragen bij zijn optredens.

Brad speelt hierin de charismatische en succesvolle legerleider die is overladen met medailles en de risico’s zeker niet mijdt in deze onorthodoxe film. De trailer toont Brad Pitt weer in sublieme vorm, zijn accent doet ons denken aan zijn glansrol in Inglorious Bastards. Naast de Amerikaanse steracteur zien we ook nog Tilda Swinton, Sir Ben Kingley en Anthony Micheal Hall terug. Vanaf 26 mei is deze film te bewonderen op Netflix.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Brad Pitt gaat schitteren als brute generaal in Netflix-film War Machine
Sluiten