Nederlands bedrijf NXT Motors komt met eerste bike: The Rage

redactie 26 Feb 2019 Machines

Tijdens de jaarlijkse motorbeurs in Utrecht, presenteerde het Nederlands bedrijf NXT Motors hun eerste model, de elektrische RAGE. NXT The RAGE is volledig elektronisch. Daarnaast hebben ze de bike zo dun mogelijk gemaakt waardoor het niet alleen lichtgewicht is, maar ook vrijwel geluidloos in tegenstelling tot de concurrentie.

Het uitgeklede model heeft een zwart uiterlijk en is voorzien van een 7-inch kleuren display. De motorfiets is carbon monocroque, wat inhoudt dat ‘ie volledig uit carbon is gemaakt. Daarmee zijn ze de eerste fabrikant die carbon op deze manier naar het betaalbare prijssegment weet te brengen. Het resultaat van dit materiaalgebruik is dat The Rage tweemaal zo sterk is en vijfentwintig procent zo licht in vergelijking met modellen van hetzelfde segment.

Prijs en Release

Mocht je helemaal overtuigd zijn van dit zwarte monster dan mag je 15.000 euro aftikken voor het basismodel. Helaas is het nog niet bekendgemaakt wanneer je dit lekkere ding mee uit kunt nemen voor een ritje. De beste manier om dit als eerste te weten, is een inschrijving op de NXT Motors officiële website.

View this post on Instagram

You couldn't attend the reveal of NXT Motors' first electric motorbike at Motorbeurs 2019? Watch the video. You can still visit us at Motorbeurs in Utrecht this weekend, Hal 7 Stand C067. #futureofmobility #electricvehicle #nxtmotors #design #mbu2019 #ev

A post shared by NXT MOTORS (@nxtmotors) on

Reageer op artikel:
Nederlands bedrijf NXT Motors komt met eerste bike: The Rage
Sluiten