Nederlander maakt waanzinnig gedetailleerde strand tekeningen

Redactie 28 Aug 2017 Entertainment

Iedereen deed dit toen ‘ie klein was en Bløf zingt erover; tekenen/schrijven in het zand. Tim Hoekstra was ook zo’n kind dat op het strand kwam om in het zand te tekenen en hij doet het nog steeds.

Nou weten we niet of het er vroeger ook als zo tof uitzag, maar dit is niet normaal. Hij tilt de game wel even naar een buitenaards hoog niveau. Zijn tijdelijke kunstwerken maken ons lichtelijk jaloers; dit willen wij ook kunnen! Hoe lang ‘ie hier mee bezig is? Zelfs stelt hij dat de meeste van deze kunstwerken hem ongeveer vier uur hebben gekost. Sick.

Op Boredpanda vertelt hij hoe hij is begonnen: “I love the idea of temporary art because all things in life are temporary. I grew up on the beach where I lived during the summer. I have always been drawing on the beach using materials I found at the there. 6 years ago I started using a rake. This way I could make the drawings much bigger.” Om zijn eigen kunstwerken te checken, bindt hij een GoPro aan een vlieger en schiet plaatjes. Volg hem hier op zijn Facebookpagina.

Photo credits: Tim Hoekstra.

Reageer op artikel:
Nederlander maakt waanzinnig gedetailleerde strand tekeningen
Sluiten