Nederlander bouwt dikste mancave ooit voor z’n Lamborghini

Redactie 27 aug 2018 Entertainment

Waar menig man slechts van kan dromen heeft deze Nederlandse dude tot werkelijkheid gemaakt. Een mancave waar je u tegen zegt. Alles erop en eraan natuurlijk. Een uitgebreide bar met een drankvoorraad van een slijterij, een paar flipperkasten en om het af te maken een brute Lamborghini Aventador SVR met z’n eigen autolift.

In eerste instantie was deze ruimte van 80 vierkante meter een lege, saaie garage. De Lamborghini-eigenaar vond het tijd om dit deel van z’n woning aan te pakken en deed een belletje naar Wildenberg Interieurarchitectuur. Dit bedrijf kreeg alle vrijheid om de dikste mancave ooit te ontwerpen. De enige eis was dat het verrassend moest zijn. Nou, dat is gelukt als je het ons vraagt.

Het resultaat is deze luxe hangplek waar je maar al te graag je fles whisky ter waarde van drie maandsalarissen van Jan Modaal opentrekt. Zie je het al voor je? Je komt thuis na een lange, zware dag wer… eh.. golven en je parkeert je grijze pk-monster op je lift. Je drukt op een knoppie om vervolgens weg te zakken naar je mancave waar al je golddiggers en andere vrienden al op je zitten te wachten. Om wat sfeer te creëren pak je de afstandsbediening om je openhaard aan te zetten. Zelf vuur maken is namelijk voor oermensen die in grotten leefden. Jij leeft in een mancave.

Kostenplaatje

Mocht je aan een lift voor je leasebak willen beginnen, houd er dan rekening mee dat je ongeveer 30.000 euro verder bent. Wil je dat leuke grijze boodschappenwagentje er ook bij, dan ben je nog een kleine 600.000 euro kwijt. Nog een paar flesjes whisky en cognac erbij en het kostenplaatje loopt nog verder op. Veel geld, maar dan heb je ook wat. Mocht je nou net als wij geen genoeg krijgen van deze strak ontworpen garage, dan zijn hier nog een paar foto’s voor je.

Meer mancaves zien? Check deze!

 

Foto’s: Peter Baas.

Reageer op artikel:
Nederlander bouwt dikste mancave ooit voor z’n Lamborghini
Sluiten