Natrappen is het kanaal dat je tijdens het WK moet volgen

Redactie 17 jun 2018 Entertainment

Vergeet Studio Rusland, vergeet VI Oranje blijft thuis, maar omarm de jongens van de Bet-Boys! Dit zijn de mannen die dit WK met vlijmscherpe analyses op de proppen gaan komen, waarbij je geheid in een scheur gaat liggen van het lachen. Zie het als de ideale mix van het serieuze gelul bij de NOS en de comedyshow van RTL. Bet-Boys komt speciaal voor het WK met een nieuw kanaal: Natrappen.

Waar je op het kanaal van Bet-Boys wordt voorzien van de beste tips om geld te winnen van de bookies, daar kun je bij Natrappen terecht voor interviews met profvoetballers, supporters en wordt er door het illustere duo Dave Nielen en Jeffrey Sam-Sin interessante opinies gedeeld over het wel en wee van de voetballerij.

Tijdens het WK doen ze allebei voorspellingen en de verliezer doet aan het einde van de week een opdracht. Bovendien kun je op hun Instagram Stories terecht voor alle, ja alle, doelpunten die op het WK worden gescoord, want zij kijken werkelijk elke minuut. Volg ze, subscribe en zet ‘m in je favorieten, want dit wordt giga!

Reageer op artikel:
Natrappen is het kanaal dat je tijdens het WK moet volgen
Sluiten