De Bet Boys vertellen je op hilarische wijze op welke clubs je moet gokken

Redactie 14 Sep 2017 Entertainment

Niets is zo heerlijk als een dikke klap cash pakken door een paar voetbalwedstrijden op juiste wijze in te schatten. Van een reguliere overwinning van Barcelona tot een gokje waarbij allebei de teams scoren, je kunt alle kanten op met de mooie hobby van het voetbalgokken. 

Maar een beetje hulp is soms niet gek. Van Johan Derksen moet je het niet hebben, maar gelukkig zijn daar de Bet Boys. Het nu al illustere tweetal bestaande uit Jeffrey Sam-Sin en Dave van Nielen. Samen voorzien zij jou op hilarische wijze van advies waar jij het aankomende weekend je geld op moet inzetten.

Dat gaat gepaard met vakkundig voetbalgelul waar hartstochtelijk van genieten. Deze jongens hebben potentie, dat zie je meteen. Maar tegelijkertijd hebben ze ook verstand van voetbal. Niet dat ze alle uitslagen altijd piekfijn weten te voorspellen, de glazen bol liet het afgelopen weekend effe afweten, maar die combinatie van lachen en verstand levert een heerlijk schouwspel op. Mooi duo. Ook zo benieuwd naar de Topvorm Combo of het Zekerheidje van de week? De Bet Boys geven je alles op een presenteerblaadje. Laat je ’t effe weten als je je Porsche 911 binnen hebt? Zettuh!

Hier volg je de boys op Facebook zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen

Reageer op artikel:
De Bet Boys vertellen je op hilarische wijze op welke clubs je moet gokken
Sluiten