In deze brute docu-film gaan BMX’ers de natuur van de grenzende Noordpool testen

Redactie 17 jun 2018 Entertainment

Wat voor pracht schuilt er aan de grens van de Noordpool? We hebben het dan natuurlijk over het toppuntje van Noorwegen. Iedereen weet dat we kunnen genieten van de magische natuur die Scandinavië voor ons weet te verschuilen. In deze docu-film gaan mountain bikers het geweld van de natuur aan.

Normaal gesproken ligt overal sneeuw op de gebieden waar de BMX’ers gaan crossen. Negen maanden lang mag het zich niemandsland noemen. Maar die andere maanden, verdwijnt de sneeuw voor de zon en is het weer ‘begaanbaar’. Mountain bikers Darren Berrecloth, Carson Storch, Cam Zink en de Nederlandese Tom van Steenbergen reizen af naar het hoogste puntje van Noorwegen.

Gouden combinatie

Wat je dan krijgt is een documentaire vol met actie en prachtige natuur. Iets wat je maar zelden ziet. Want de combinatie actie, sport en natuur gaan heel lekker samen. Dat hebben we wel gezien in de video waar een gast een houtzagerij onveilig maakt. North of Nightfall is nu uit. Check even de trailer hieronder. Dat ziet er mega bruut uit.

Reageer op artikel:
In deze brute docu-film gaan BMX’ers de natuur van de grenzende Noordpool testen
Sluiten