Dit Nadal x Richard Mille Butterfly Rotor-horloge is om van te smullen

Rafael Nadal en Richard Mille zijn terug! Ze hebben zojuist iets zieks gedropt – de nieuwste toevoeging aan de Baby Nadal-collectie. Deze gasten zijn er al meer dan tien jaar mee bezig en ze hebben de RM 35-03 Automatic Nadal aan de mix toegevoegd. Het is pure uurwerkmagie.

Het slanke uurwerk is het resultaat van de epische samenwerking tussen Nadal en de Zwitserse horlogemaestro Richard Mille. Deze twee bedenken al jaren ontwerpen en de Baby Nadal-collectie is het hoogtepunt van hun creatieve genialiteit, gelanceerd in 2021. En nu is de RM 35-03 hier om de show te stelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

Butterfly rotor

Wat maakt het zo speciaal? Hij heeft een baanbrekende ‘butterfly rotor’. Ja, het is net zo ziek als het klinkt. Een rotor geïnspireerd op een vlinder, ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de kunst van de tijdwaarneming. Ze verliezen nooit het vermogen om de grenzen te verleggen.

Sick design

Deze badboy is geïnspireerd op de tourbillons die Rafa op de tennisbaan droeg. Het ontwerp is atletisch en ergonomisch, met uitsparingen die doen denken aan de RM 27-04 Tourbillon. De RM 35-03 is verkrijgbaar in drie versies: blauw en wit kwarts TPT, koolstof TPT en wit kwarts TPT. De mix van koolstof en kwarts in de vierde versie toont een moordende rode en zwarte kleurstelling. En als je je afvraagt ​​wat TPT is: het is de gepatenteerde techniek van Richard Mille om vezels in lagen te leggen: Thin Ply Technology.

 

Foto: Richard Mille

Interactief uurwerk

De kast van 44 mm heeft saffierkristallen aan de voor- en achterkant, waardoor je op de eerste rij zit met het volledig geskeletiseerde uurwerk (RMAL2-kaliber). En hier wordt het wild: de gepatenteerde vlinderrotor. Drie jaar in de maak, is deze mechanische innovatie een game-changer in de bewegingsopwindingstechnologie. Het is interactief, waardoor je de geometrie van de rotor kunt beïnvloeden en de wikkelsnelheid kunt regelen op basis van jouw levensstijl.

Hoe? Druk om 7 uur op de knop voor de sportmodus en zie hoe de tandwieltrein zijn twee gewichten inzet. Schakel tussen de normale modus en de sportmodus en je voelt de gewichtssegmenten zich aanpassen aan je pols. Er is zelfs een drukknop op 2 uur voor opwind-, neutraal- en handinstellingsfuncties. De wijzer op 2 uur vertelt je welke functie je hebt geselecteerd. Het is alsof je een persoonlijke tijdwaarnemingstovenaar om je pols hebt.

Foto: Richard Mille

Maar, innovatie brengt een prijs met zich mee: een mooie 238.000 dollar om precies te zijn. Dus als je klaar bent om een ​​krachtig statement te maken en de toekomst van polskleding te omarmen, dan roept de RM 35-03 Automatic Nadal jouw naam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Richard Mille (@richardmille)

Reageer op artikel:
Dit Nadal x Richard Mille Butterfly Rotor-horloge is om van te smullen
Sluiten