Mysteryland line-up loopt over van supersterren, wij kunnen niet wachten

Mysteryland. De naam zegt het eigenlijk al: mysterie. Vandaag verklappen we bij hoge uitzondering een geheimpje. En niet zomaar een geheimpje want we hebben de line-up voor je! Mysteryland viert dit jaar haar dertigjarige bestaan en pakt uit met een spectaculaire line-up. De grootste artiesten komen voorbij en de genres zijn uiteenlopender dan ooit.

Er is voor ieder wat wils. Hou je van house? Hebben ze. Liever techno? Komt voor elkaar. Hardstyle? Is er hoor. Glijden op R&B? Komt u maar, Mysteryland heeft het.

Mysteryland line-up

Oke we lopen een beetje te rekken. Je wil waarschijnlijk gewoon de namen weten. Komen ze. Het festival haalt onder meer Hardwell, Joris Voorn, James Hype, Cynthia Spiering, Timmy Trumpet, Frenna, Adam Beyer, Mau P, Alesso, Headhunterz, Warface, Oliver Heldens, Tabitha en vele anderen naar Haarlemmermeer.

Met Hardwell en Timmy Trumpet staan er al twee absolute headliners maar ook hitsensaties MEDUZA en James Hype vind je dit jaar op Mysteryland. Als je gewoon even grof wil beuken kun je bij Nachtcollege genieten van onder meer DIØN, Køzløv en Cynthia Spiering. Verder zijn er stages van Drumcode, Trance Energy, Q-Dance en Vunzige Deuntjes. Daarbij komt Freddy Moreira nog met zijn Moreira’s Mansion, waar je onder andere Natte Visstick en Poke kunt bewonderen. Een nieuwe toevoeging dit jaar is de Amapiano Sound op zaterdag.

Mysteryland line-up

Faciliteiten

Mysteryland voorziet je in werkelijk alles. We kunnen ons niet voorstellen dat je met een line-up als deze nog tijd over hebt. Mocht dat wel zo zijn kun je je lol op in de wereldse foodcourt, chill areas, het zwembad, de wellness en nog veel meer. De camping kun je zo luxe maken als je wil. Er zijn volledig uitgeruste glamping spots mét ontbijt. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen tentje meenemen. Daarbij is het festival een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Dit jaar heeft het een eigen stroomnetwerk opgezet om het festival te voorzien van lokale, groene stroom.

In 2022 was Mysteryland volledig uitverkocht en ook voor de 2023 editie vliegen de kaarten over de toonbank. Fans die de jubileumeditie niet willen missen scoren hun dag-, weekend- en campingtickets voor Mysteryland 2023 via www.mysteryland.nl.

Mysteryland line-up
Reageer op artikel:
Mysteryland line-up loopt over van supersterren, wij kunnen niet wachten
Sluiten