Met deze tips loop je zelfverzekerder rond op de Motorbeurs Utrecht

Redactie 19 feb 2018 Machines

De Motorbeurs Utrecht komt er weer aan. Iedereen is in rep en roer. Zelfs de NS biedt, bij meerdere van haar trajecten, Amsterdam RAI aan als extra bestemming voor de ‘echte’ mannen. In achterhoofd houdende dat motorkenners met de motor komen, maar goed, niets gaat boven een lekker treinritje samen met de Bandidos.

We kunnen je natuurlijk niet zonder voorbereiding naar de beurs laten gaan. Je zou overstelpt worden met de nieuwste shit en daar niets van weten, dat zou eeuwig zonde zijn. Met deze tips kun je toch even aan je tourmaten laten weten dat jij helemaal bij bent en alles weet van de bikertrends.

De grote basis als je je drijfmachine wilt opstappen is natuurlijk veiligheid. We weten het, het liefst rijdt je zonder dat ding, het zit niet lekker en soms ziet het er niet uit. Maar met deze motorhelmen rijd je in stijl Route 666 op. Geloof ons nou maar, niets gaat boven een beetje attitude.

Naast de helm is je motorpak ontzettend belangrijk. Niet alleen weer voor je veiligheid, maar je moet ook kunnen laten zien wie achter het stuur zit en dat niemand beter rijdt dan jij. Wat praktische zaken als waterdichtheid, lichtheid, vorming en hoe ‘ie ademend zijn funest. Kijk daar altijd even goed naar, want touren met je maten is niet hetzelfde als een ritje naar je werk. Het moet allemaal lekker zitten en je moet het vooral lang vol kunnen houden.

Je motor zelf is ook best wel belangrijk, het is toch het ijzer waarop je rijdt. Die keuze laten we helemaal aan jou over. Misschien ben je al gevallen voor een mooie rebelse Harley of een stevige Yamaha. Als je nog wilt oefenen voor het ‘grotere’ werk, zou je eventueel kunnen gaan voor scooters. Why not? Die dingen kun ook aardig hard en sommige tikken het kaliber aan van een echte motor bijna aan.

Profiteer van deze tips zouden we zeggen. We zien je op de Motorbeurs Utrecht.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Met deze tips loop je zelfverzekerder rond op de Motorbeurs Utrecht
Sluiten