Sophie Turner is getatoeëerde verleidster in trailer van Jolie

Redactie 18 feb 2018 Entertainment

Door de jaren heen zijn we een beetje verliefd geworden op de personages uit Game of Thrones. Naast natuurlijk onze Khaleesi springt de roodharige door Sophie Turner gespeelde Sansa Stark eruit. Sophie is naast haar rol in Game of Thrones keihard aan de weg aan timmeren als actrice. Ze heeft verscheidene projecten lopen waaronder haar rol als Jean Grey in het X-Men universum. Voor haar nieuwste film pakte ze een wat pikantere rol dan dat we van haar gewend zijn.

In de nieuwe erotische thriller ‘Josie’ speelt Sophie een getatoeëerde mysterieuze bad girl die voor niets en niemand bang lijkt te zijn. In de trailer kunnen we zien hoe ze in een bikinietje pronkt en hoe ze haar rode haar voor blond heeft ingewisseld. Wat daarnaast erg opvalt is dat ze een Amerikaans accent opzet zodra de camera’s gaan draaien.

Het verhaal gaat over hoe het leven in een klein zuidelijk dorpje verandert wanneer de toch wel vreemde Josie daar in een motel komt wonen. Ze raakt bevriend met haar eenzame buurman Hank en de jonge punk Marcus. Zo wordt ze meteen het gespreksonderwerp tussen alle dorpelingen. Wat niemand echter weet, is dat Josie zo haar redenen heeft om in het dorp te komen wonen.

Duidelijk is dat Sophie een veel wilder en sexy personage vertolkt dan we van haar gewend zijn. Rond flanerend in een strak bikinitje, sensueel genietend van haar drankje met rietje, beetje zonnend aan het zwembad lijkt de trailer meer op de setting voor een goede fotoshoot, dan een spannende film.

Verder hoef je je geen zorgen te maken over Sophie haar deelname aan Game of Thrones. Het laatste seizoen zal in 2019 verschijnen. Daarnaast zal de 21 jarige actrice ook shinen in een nieuwe X-Men film (X-Men Dark Phoenix). Helaas zullen we daar allemaal nog even op moeten wachten. Kan je niet wachten om Sophie Turner weer in actie te zien? Jolie draait vanaf 16 maart in verscheidene bioscopen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Sophie Turner is getatoeëerde verleidster in trailer van Jolie
Sluiten