De 10 mooiste vrouwen van Noorwegen

Redactie 23 jan 2018 Girls

Niet alleen het landschap in Scandinavië is mooi, het noorden van Europa staat ook bekend om haar karrenvracht aan mooie vrouwen. Wie dol is op frisse gezonde meisjes, is hier aan het goede adres. Natuurlijk is Zweden befaamd om de beauty’s die het voortbrengt, maar laten we Noorwegen niet vergeten. Kun je je ons Tinderavontuur in Oslo nog herinneren? Precies! Er wonen misschien maar 5 miljoen mensen, de kvinner zijn van grote klasse. Dit zijn de 10 mooiste vrouwen van Noorwegen.

Bildet tatt av flinkeste @marialhad #streetphotography

A post shared by Lene Egeli Lindell (@leneegeli) on

10. Lene Egeli
Deze 30-jarige knapkop uit Stavanger was een veel en graag geziene gast bij modellenwedstrijden. Zo was ze onder meer Face of the Year en werd ze tweede bij Norway’s Next Top Model. Woont tegenwoordig in New York.

Good morning! I always look this fresh waking up every morning @costumenorge

A post shared by Hanneli Mustaparta (@hannelim) on

9. Hannelie Mustaparta
Werd op haar 17e ontdekt door de beroemde Per Heimly Maakte de overstap van voor de camera naar de plek erachter, wat ze combineerde met haar werk als fashion blogger en stylist.

 

mooiste vrouwen van Noorwegen
Foto: FHM

8. Lisa Marie Winther
De echte echte echte harde kern FHM’ers zou haar kunnen kennen van onze decembereditie van 2012, want toen was het Lisa Marie Winther die de cover van ons fijne blaadje sierde. Forever in ons hart en natuurlijk bij de 10 mooiste vrouwen van Noorwegen.

Thx for helping me look like a lady today @kiranasrat ??

A post shared by alisha (@alishaboe) on

7. Alisha Boe
Noorse actrice die je zou kunnen kennen van Netflix-series als 13 Reasons Why of van films als Paranormal Activity 4. Heeft een Noorse moeder en een Somalische vader, vandaar haar exotische uiterlijk.

Monica Hansen
Foto: Monica Hansen Beachwear

6. Monica Hansen
Opgegroeid in het kleine Tønsberg, maar vloog de hele wereld over als model. Is tegenwoordig druk met Monia Hansen Beachwear, waar ze zelf voor model kan staan. Wel zo makkelijk!

#tb to one of my previous jobs with @jomajewellery ? Can't wait for the new SS18 campaign to come out in a couple of months! ?

A post shared by Sara Skjoldnes (@saraskjoldnes) on

5. Sara Skjoldnes
Miss Norway 2009 mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, want dat is Sara. Ontbreekt daarom ook niet in de lijst met de mooiste vrouwen van Noorwegen.

All black and diamonds ? Happy shopping weekend everyone! #BlackFriday

A post shared by siljenorendal (@siljenorendal) on

4. Silje Norendal
Silje ken je als het goed is al, want wij noemden haar al eens ons favoriete meisje om mee op wintersport te gaan. Ze snowboard ons er dan wel keihard uit, want we hebben hier te maken met een Olympische kandidate. Gaat ook weer proberen hoge ogen te gooien op de aanstaande Olympische winterspelen van Pyongyang.

 

Refreshed ?

A post shared by ? Helly (@hellylife) on

3. Helene Nygard
Een van de grootste Instagrammodellen uit Noorwegen, want dit blonde popje heeft inmiddels al meer dan 400.000 volgers bij elkaar verzameld. Je snapt dat wij daar een van zijn.

#gabriellaholsten

A post shared by @ worldsbeautifulwomens on

2. Gabriela Holsten
Een prachtig model met bruine haren en blauwe ogen dat gescout werd in Oslo en verder de wereld verkende via haar agency in Parijs.

mooiste vrouwen van Noorwegen
Foto: Instagram

1. Emilie Nereng
Emilie is ook wel bekend als Voe. Vergaarde wereldfaam als Noorse blogster, maar heeft haar pen sinds april van vorig jaar aan de wilgen gehangen, inclusief haar Instagramaccount. Emilie had genoeg van de spotlights en koos een leven in de rustige Noorse luwte. Daar kunnen we ons best iets bij voorstellen, maar we missen haar nog elke dag.

Reageer op artikel:
De 10 mooiste vrouwen van Noorwegen
Sluiten