FHM International: de mooiste vrouwen van Brazilië

In onze rubriek FHM International gaan we op zoek naar de mooiste vrouwen per land. De FHM500 stelt ieder jaar de mooiste vrouwen van Nederland samen. Maar ieder land heeft natuurlijk zo zijn pareltjes. Onze scouts zijn dit keer afgereisd naar Zuid-Amerika op zoek naar de mooiste vrouwen van Brazilië.

Het grootste land van Zuid-Amerika bestrijkt bijna de helft van het continent. Dus spreekwoordelijk mochten we vissen in een enorm grote zee. En met succes.

De mooiste vrouwen van Brazilië

Billen, temperament, een lekker tintje, volle lippen, losse heupen en mooi donker haar. Enkele kenmerken van de Braziliaanse vrouw. Bij onze zoektocht kwamen deze ook zeker naar voren. Uiteindelijk hebben we deze tien vrouwen bestempeld als de mooiste vrouwen van Brazilië, in willekeurige volgorde. Dus, mannen. Hou je vast. Daar gaan we!

Gizele Oliveira

Deze sexy latina is de 26-jarige Gizele Oliveira, een Braziliaans model dat al heel wat mannen heeft doen watertanden tijdens haar deelname aan de Victoria’s Secret Fashion shows van 2017 en 2018. Niet gek dat menig man droomt over haar prachtige verschijning. Wij dromen lekker met jullie mee.

View this post on Instagram

@mhternes #🔥 #🇧🇷 #🔥

A post shared by Gizele Oliveira (@giizeleoliveira) on

Julia Muniz

Geen dikke laag make-up en designer kleding, maar lekker tijd spenderen op het strand en lekker surfen. Dat is wat deze 21-jarige brunette het liefst doet. Toch zit haar modellencarrière ook behoorlijk in de lift. Wij zien wel waarom. Dit is dus wat ze noemen een natural beauty.

View this post on Instagram

Take me back to Bali… ✨

A post shared by Júlia Muniz Robinson 🦋 (@juliamuniz) on

Adriana Lima

Deze vrouw kan, mag en zal niet ontbreken. Menig man ziet in haar de mooiste vrouw ter wereld. Wij sluiten dat zeker niet uit. Zij en haar bankrekening hebben een ding gemeen: ze zien er allebei fantastisch uit. Ze staat namelijk in de top-3 rijkste modellen ter wereld. Inmiddels met pensioen als Victoria’s Secret engel, maar dat mag de pret niet drukken.

View this post on Instagram

✨✨ Still dreaming about my magical week in Cannes ✨✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Anne de Paula

De bloedmooie Anne heeft de Sports Illustrated talentenjacht op haar naam geschreven. Nou, dan moet je wel wat in je mars hebben. En dat heeft ze zeker. Ze is geboren in Rio de Janeiro, maar vliegt inmiddels de hele wereld over om te werken aan het modellencarrière.

View this post on Instagram

☀️✨🌊💦

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

Cindy Mello

Cindy Mello maakt het leven net even een stukje mooier. Ze is een groot talent in de modellenwereld. Ze staat onder contract bij modellenbureau Premier Model Management London, daar komen onder andere Naomi Campbell, Claudia Schiffer en Linda Evangelista ook vandaan. Dat zegt genoeg lijkt ons.

View this post on Instagram

@victorrobertof sent me some new pictures yesterday 😇

A post shared by CINDY MELLO (@cindymello) on

Lais Ribeiro

Deze sexy vrouw heeft model gestaan bij meerdere grote merken en was te zien als engel op bij de Victoria’s Secret Fashion show. Engelen bestaan niet? Misschien dus toch wel.

View this post on Instagram

#tbt 👙👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Daniela Braga

De Victoria’s Secret Fashion show en Braziliaanse vrouwen lijkt een match made in heaven. Zo paradeerde ook Daniela op de catwalk als een van de engels. Maar mannen, zeg nou zelf. Dit is toch een pareltje?

View this post on Instagram

Was about to say, that’s how I am, waiting for the weekend, but in this quarantine everyday feels like weekend 😂🤷🏽‍♀️

A post shared by Daniela Braga (@daniela) on

Alessandra Ambrosio

Hallo, hallo, Alessandra Ambrosio. Guess what? Nog een van Victoria’s engeltjes. We zijn niet verrast. Ook heeft ze model gestaan voor merken als Gucci, Christian Dior and Dolce & Gabbana. Niet de minste dus.

View this post on Instagram

‘All my troubles wash away in the water’ 💧

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Isabeli Fontana

Twee ogen zo blauw, al mijn geluk zijn die kijkers van jou, werd ooit gezongen door Jerry Bey. Vraag maar aan je vader. Anders aan je opa. Jerry Bey schijnt ook een Portugese versie te hebben uitgebracht, speciaal voor Isabeli. Kijk nou naar de ogen, niet normaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar golvende haar en prachtige lijf.

View this post on Instagram

😘🌊

A post shared by Isabeli Fontana (@isabelifontana) on

Izabel Goulart

Deze vrouw is ontiegelijk fit. Ze heeft meer buikspieren dan de hele FHM-redactie bij elkaar. Misschien ook niet zo gek, ze is namelijk vriendin van keeper Kevin Trapp. Ze heeft samengewerkt met merken als Balenciaga, Stella McCartney, Chanel and Valentino.

View this post on Instagram

Late nights, deep thoughts, good music… 🌘💫 Take 2 #paris #homesweethome

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

We hopen dat jullie genoten hebben van de Braziliaanse vrouwen. Volgende week reizen we af naar Rusland!

Reageer op artikel:
FHM International: de mooiste vrouwen van Brazilië
Sluiten