FHM International: de mooiste vrouwen van Canada

FHM is deze week afgereisd naar het land van de Maple Leaf, prachtige natuur, het Franstalige Quebec en president Trudeau. Juist, we hebben Canada bezocht. Het land waar niet Montreal, Toronto of Vancouver de hoofdstad is, maar het minder bekende Ottawa. Met bijna 38 miljoen inwoners kent het land ook veel mooie vrouwen. En precies hier zijn wij weer naar op zoek gegaan. Met als doel het vinden van de mooiste vrouwen van Canada.

Om als FHM redactie niet te plat en oppervlakkig over te komen, stoppen we in deze alinea nog wat (historische) feitjes over het land. We zijn ons er dan ook van bewust dat zeker 90% hier totaal niet op zit te wachten en direct door scrollt naar de vrouwen in kwestie. Groot gelijk. Nou, gaat ‘ie. Canada werd vroeger vooral bewoond door Indianen, daar komt ook de naam Canada ook vandaan. Kanata betekent namelijk ‘nederzetting’ in het Indiaans. In de 16e eeuw werd het land gekoloniseerd door vooral Engelsen en Fransen. Vandaar ook dat er in het land vaak beide talen worden gesproken.

De mooiste vrouwen van Canada

Na lang wikken en wegen zijn dit volgens ons de mooiste vrouwen van Canada:

Shay Mitchell

Deze prachtvrouw is het resultaat van een mix tussen Canada en de Filipijnen. De actrice is bekend van de ultieme chickserie: Pretty Little Liars. Je kunt haar ook kennen van The Possesion of Hannah Grace en de hitserie: You. Shay is in principe al reden genoeg om ze eens aan te slingeren.

https://www.instagram.com/p/CFBIuJ5lV5P/

Danielle Knudson

Supermodel Danielle Knudson reist letterlijk naar elke uithoek van de wereld voor fotoshoots. Ook niet zo gek als je er zo uit ziet. De wonderschone Danielle mag dan ook absoluut niet ontbreken in dit lijstje.

https://www.instagram.com/p/CCwchdbFER8/?utm_source=ig_web_copy_link

Jordyn Huitema

Huitema?? Is ze Nederlands? Nope. Deze sportieve chick is gewoon Canadees en speelt in het vrouwenteam van PSG. Daarnaast is ze ook nog eens de vriendin van Bayern-back Alphonso Davies. Goede smaak, die Alphonso.

https://www.instagram.com/p/B_fwZbQl-X7/

Taylor Hill

Ze komt uit een modellenfamilie en maakt onderdeel uit van de drie musketiers van mooie vrouwen. De Canadese schone is niet voor niets een angel van Victoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/CCEi5mthyhz/

Leyla Milani-Khoshbin

Leyla heeft Iraanse ouders, maar is geboren in Toronto. Ze heeft een hele dikke carrière als model, presentatrice en als onderneemster.

https://www.instagram.com/p/B42-bM_g_5o/

Cobie Smulders

Cobie Smulders is beter bekend als Robin Scherbatsky uit de serie How I Met Your Mother. Ze kon gewoon niet ontbreken in deze lijst, want iedere man die de serie wel eens heeft gezien, heeft een zwak voor Cobie. En er zit een Nederlands tintje aan deze vrouw, ze is namelijk half Nederlands.

https://www.instagram.com/p/CFqLytZlYUH/

Marina Laswick

Deze prachtige vrouw werd bekend via Instagram. Zo zie je maar wat je kunt bereiken via social media. Alleen daarmee zouden we haar te kort doen. Ze is ook nog eens fotograaf, model en blogger.

https://www.instagram.com/p/CEZf_wIhynL/

Nina Dobrev

Nina is geboren in Bulgarije, maar ze is inmiddels ook in het bezit van een Canadees paspoort. Ze is een bekende actrice en speelt in onder andere Vampire Diaries. Bovendien heeft ze ook nog eens een prachtig gezicht en een heerlijk lichaam.

https://www.instagram.com/p/BuMN4vrAXp0/

Kate Bock

Deze knappe vrouw werd echt bekend toen ze in 2013 verscheen als model op Sports Illustrated Swimsuit. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een van de grootste modellen van Canada.

https://www.instagram.com/p/BxGh7ssnU4x/

Jessica Lowndes

Koekoek! Soms schieten woorden tekort. Zoals nu.

https://www.instagram.com/p/B_P1GVUAhdX/

Dat waren de mooiste vrouwen van Canada. Volgende week gaan we naar het Verenigd Koninkrijk!

Eerdere mooiste vrouwen van..

 

Reageer op artikel:
FHM International: de mooiste vrouwen van Canada
Sluiten