Wij tippen jou de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland

Redactie 3 mrt 2019 Entertainment

Kun je je afgelopen zomer nog herinneren? Sodeknetters, wat hebben we toen een lekker weer gehad. Aangezien het in februari al lenteweer is geweest, verwachten we dat dit aankomende zomer niet anders gaat worden. Daarom: de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland. Of je nou met vrienden, stelletjes of je gezinnetje gaat, zo’n park is gewoon top. We verdelen ze even onder in parken aan de kust, middenin de natuur of in de buurt van een watertje. Wat gaat het worden?

1. De kust

Koelbox mee en lopend naar het strand, dat noemen wij genieten in optima forma. Nou ja, als je eenmaal op je bedje ligt dan, die wandeling met die koelbox kan ons gestolen worden. Op het strand een beetje turen en gluren achter een zwarte zonnebril naar de beachvolleyballende vrouwen, boekje lezen en een frissen Radler on the side. Maximale hoeveelheid joy de vivre, vrienden. genieten kan toch bijna niet. Aan het einde van de dag ga je naar een strandpaviljoen of beachclub waar jij geniet van de zonsondergang met een bitterbal en een cocktail erbij, terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Zomers in Nederland zijn zo gek nog niet. Boek nu je vakantie aan de kust makker.

mooiste vakantiebestemmingen in Nederland

2. Nature porn

Wat is er beter dan middenin de natuur met de barbecue aan een beetje hangen? Muziekje erbij, biertje in de hand en chillen maar bij je eigen vakantiehuis of uit de kluiten gewassen safaritent. De meeste accommodaties zijn ook nog eens helemaal vrijstaand, waardoor jij altijd genoeg privacy hebt. Wel zo prettig, als je met je meisje weg bent. Bovendien beschikken deze parken ook nog over een zwembad voor optimaal waterplezier. Meer dan gemiddelde interesse in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland? Verblijf in een huisje in de natuur, maat.

mooiste vakantiebestemmingen in Nederland

3. Chillen aan recreatiemeer

Hoppa, eigen bootje mee en aanleggen aan de steiger bij het vakantiehuis. Jij vaart dan zo de recreatieplas op waar jij heerlijk een dagje hebt. Daarnaast kan je kiezen voor een huisje wat uitkijkt op de plas. Views for the win, brother! Anders kun je altijd nog voor een vakantiepark kiezen met een eigen recreatiemeer waar je kan zonnen en zwemmen. Dus wacht niet met boeken en check hier de vakantieparken met of aan het recreatiemeer.

mooiste vakantiebestemmingen in Nederland
Reageer op artikel:
Wij tippen jou de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland
Sluiten