In Japan opent binnenkort een ‘kawaii’ poepmuseum

redactie 26 Feb 2019 Entertainment

Och Japan, je blijft ons telkens weer verbazen en dit keer doen ze het met een heus poepmuseum. Je hoort het goed, in Yokohama is het nu mogelijk om een museum te bezoeken dat zich volledig focust op poep. Voor je uit walging wegklikt: kenmerkend voor Japan is het allemaal in een schattige ‘kawaii’ stijl gemaakt.

Poepmuseum

Het pop-up museum zal op 15 maart openen en komt dus precies op tijd het hoogseizoen voor toerisme. Buitenlanders brengen dan namelijk massaal een bezoek aan het land om de roze cherry blossom in bloei te zien. Het museum zelf bestaat uit een ballenbak voor de kids, met in het midden een grote sculptuur van een drol. Ouders kunnen hun kroost in de gaten houden vanaf stoeltjes die, je raadt het al, ook in de vorm van een bolus zijn. Ook is er een plek gevuld met drollen in alle kleuren van de regenboog, hier maak je de perfecte foto voor op Instagram.

poepmuseum

Waar en wanneer?

Qua bevolking is Yokohama de tweede grootste stad van het land. Via de ultrasnelle treinen is het dan ook makkelijk te bereiken vanaf Tokyo. Het museum is geopend van 15 maart tot juli. Als je binnenkort naar Japan gaat mag je dit dus niet missen! Kijk voor meer informatie ook op de officiële website.

Reageer op artikel:
In Japan opent binnenkort een ‘kawaii’ poepmuseum
Sluiten