Moderat dropt met III een kraker van een nieuw album

Het is dan wel 1 april, Moderat maakt geen grappen vandaag. Ze hebben vanochtend hun nieuwe album III gereleased. Afgelopen dinsdag stonden ze nog in stijf (en binnen een minuut) uitverkocht Paradiso waar ze een groot deel van hun nieuwe album speelden. Als je nu nog steeds geen idee hebt waar we het over hebben: Moderat is een combinatie van het duo Modeselektor en Apparat. Voeg die drie mannen samen en je krijgt Moderat. Moderat verzorgt de gevaarlijke beats die raakvlakken hebben in de house, techno, hiphop en dubstep-hoek, Apparat heeft het knappe keeltje dat voor de mooie vocalen zorgt. Elektronische muziek met zang, heel basically gezegd.

 

Vernietigende bassen, hypnotiserende visuals en een veelbelovend nieuw album, gisteravond bij Moderat. #moderat #III #paradiso

Een video die is geplaatst door Chris Riemens (@criemens) op

Moderat is hard. Euforisch. Wegdromerig. Opzwepend. Je kunt het aanzetten als je een bedsessie met je vriendinnetje houdt, maar je kunt er ook heel lekker op gaan in de club. Het is gewoon extreem vette muziek. En misschien wel de live-act van dit moment. Zo hebben we zelf afgelopen dinsdag kunnen aanschouwen in de Amsterdamse poptempel. De combinatie van de kneiterharde bassen, dweperige vocals en hypnotiserende visuals maken het tot een spektakel dat al je zintuigen tot in het diepste zenuwtje prikkelt. Aan alle festivalorganisatoren: boek Moderat.

Afijn, na album I met krakers als Rusty Nails and a New Error , album II met klappers als Bad Kingdom en Therapy is er nu album III. We tippen Ghostmother, Reminder en Intruder. Geniet ervan!

 

Reageer op artikel:
Moderat dropt met III een kraker van een nieuw album
Sluiten