Mitchell Dijks vertelt heerlijke anekdote bij Andy in de auto

Redactie 6 jun 2018 Girls

Andy in de Auto is een van de leukste programma’s op YouTube. Dat zagen we onlangs al toen Royston Drenthe te gast was bij Andy. Mocht je het nog niet kennen dan vertellen we graag nog een keer hoe het in elkaar steekt. Het concept is vrij simpel: bekende (oud-) voetballers stappen bij Andy in de auto en vervolgens gaan ze een beetje ouwehoeren over van alles en nog wat. Dat kun je Andy wel overlaten! Dit keer was oud-Ajacied Mitchell Dijks te gast bij Andy en dat levert een heerlijke anekdote op.

Voetballers zijn natuurlijk gewild bij de vrouwen. Dat heeft Mitchell ook aan den lijve ondervonden. Zo vertelt hij over een Open Dag bij Ajax. Hij op de foto met een klein jochie. Maar de moeder van dat ventje wilde ook wel even met de linkervleugelverdediger een fotootje maken.

Nou, alles leuk en aardig. Iedereen weer door met z’n leven. Maar die moeder was er nog niet klaar mee. Die stuurde de 18-jarige Mitch vervolgens berichten op Facebook dat ze wel ’t een en ander met hem van plan was en of hij niet een keertje langs wilde komen. Nou ja, de rest moet je zelf even checken. Dit zijn de mooie verhalen!

Mocht je de volledige aflevering willen zien, check hieronder:

Reageer op artikel:
Mitchell Dijks vertelt heerlijke anekdote bij Andy in de auto
Sluiten