Wie wordt Miss Wunderbar 2017?

Redactie 12 okt 2017 Girls

Mannen, vrouwen en bierliefhebbers, luisterrr goed. Zaterdag 11 november staat de eerste editie van een werkelijk schitterend bierspektakel op het programma. Dan zal Wunderbar Das Bierfest het GelreDome in Arnhem omtoveren tot een walhalla waar pullen bier, broodjes worst en bevallige borsten in vrolijke Tirolerjurkjes het stadion veranderen in de grootste Stübe van Europa.

Zingende Nederlandse legendes als Jan Smit en Wolter Kroes hoppen gezellig langs, maar ook Duitse schlagerhelden als Dennie Christian, Heino en Roberto Blanco zullen een nootje komen zingen. Yep, jij kan dan al raden dat dit een fabelachtig meelalfestijn van jewelste gaat worden.

Wij kunnen nu al niet wachten tot we al die vrouwen in die karakteristieke Duitse bierfestijnpakjes zien glunderen. Om de outfits alleen al. Het kan niet anders of dit wordt een prachtige parade waar onze grootvader voor uit zijn graf zou opstaan. Wij zouden FHM niet zijn als wij voor zo’n paradijs op zoek zouden gaan naar Miss Wunderbar 2017. Welke vrouw mag zich de allerleukste fräulein noemen en zo een Wunderbar VIP-tafel voor 10 personen winnen ter waarde van €975?

Ken of ben jij een kandidate voor deze eervolle supertitel? Denk nu niet dat we op zoek gaan naar het nieuwe Victoria’s Secretmodel, wij gaan op zoek naar een gezellige, vrolijke, spontane Miss Wunderbar die van bier houdt. Wie is volgens jou een geschikte kandidate voor Miss Wunderbar? Geef haar dan nu op door haar Instagram- of Facebookprofiel in de comments onder dit artikel te droppen en zo kans te maken op deze eervolle titel en de te gekke hoofdprijs. We zien de aanmeldingen met veel plezier verschijnen. Jawohl!

Hier kun je tickets halen voor Wunderbar Das Bierfest.

Reageer op artikel:
Wie wordt Miss Wunderbar 2017?
Sluiten