Miljonair geeft je 5500 euro als je met hem meegaat naar festival

redactie 9 Jul 2019 Entertainment

Moet je het festivalseizoen overslaan omdat je even krap bij kas zit? No worries. Een miljonair biedt uitkomst en geeft je 4500 als jij hem gezelschap houdt op een festival. Je moet hem ook even helpen met alle praktische rompslomp die daarbij komt kijken, zoals de tent opzetten.

Voor dat bedrag zouden wij met liefde die tent prepareren. De miljonair, die anoniem blijft, heeft ondanks zijn dikke portemonnee nooit een festival bezocht. Hij wil zich mengen in het “gewone” festivalpubliek en hoe kan dat nou het beste met een, weliswaar gekochte, vriend die het reilen en zeilen van een festival kent.

Oproep

Om deze wens van zijn bucketlist af te kunnen vinken, heeft hij een oproep op HushHush.com geplaatst. Soort Marktplaats maar dan luxer. Via deze weg zoekt hij dus de perfecte kandidaat die hem een top festival kan laten beleven. Enige ervaring lijkt een pre.

Functiebeschrijving

Er zijn een aantal dingen die binnen je takenpakket zullen vallen. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat hij de beste festival ervaring krijgt. Je leidt hem rond op het terrein en zorgt ervoor dat hij niet te lang droog staat qua drank. Verder heeft hij in de voorbereiding al wat hulp nodig. Tips voor wat hij allemaal in moet slaan en hij kan dus ook wat hulp gebruiken bij het opzetten van zijn tent.

Klinkt misschien veeleisend, maar je krijgt er aardig wat voor terug. Je bezoekt toffe festivals en krijgt ook nog eens een leuk zakcentje van 5.500 euro. Met een beetje geluk is het nog een chille dude ook en heb je nog een beetje een leuke tijd. We nemen aan dat hij de drankjes ook voor zijn rekening neemt…

Reageer op artikel:
Miljonair geeft je 5500 euro als je met hem meegaat naar festival
Sluiten