Mike van Stranger Things heeft eigen band en zijn eerste EP is net uit

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

Die Finn Wolfhard is een bezig bijtje zeg. Als je al denkt dat je op 15-jarige leeftijd nog niet genoeg werk hebt aan shinen in de hitserie Stranger Things, dan heb je wel heel veel power in je. Finn Wolfhard, die Mike Wheeler vertolkt in de Netflix-serie, speelt ook nog eens in een band. Hun eerste debuut EP Scout is net uit.

We hebben lekker onze tijd genomen om deze EP te beluisteren. Jongens, dat hadden we niet zien aankomen. Wat een heerlijke sound heeft deze EP. Oh trouwens, voor diegene die niet weten wat een EP is, we leggen het even voor je uit. EP staat voor Extended Play. Hierop staan 4 à 5 nummers op. Het is dus net geen album. Dat was even een lesje muziek, nu over naar het nieuws. Want als het over Stranger Things gaat, zijn wij er als de kippen bij.

Greyhound

Wij wisten helemaal niet dat Finn een bandje heeft. De groep heet Calpurnia en Finn is hier gitarist en zanger. De muziek is best lastig om in te delen. Dat het alternatief is, is wel zeker. Vooral eens lekker om op de achtergrond te luisteren. De plaat die er vooral uitspringt is Greyhound. Wij van FHM weten wel het een en ander van muziek en we vinden het zeker terecht om deze plaat een hoog cijfer te geven. 7,5 krijgt ‘ie zeker. Bij muziek is het zo dat je er eigenlijk niet over moet lezen, maar gewoon moet luisteren. Check daarom Calpurnia’s EP hieronder plus de videoclip van Greyhound.

Foto: Calpurnia

Reageer op artikel:
Mike van Stranger Things heeft eigen band en zijn eerste EP is net uit
Sluiten