Michiel Kramer flikt het weer: hij viert goal met eten van broodje kroket

Redactie 5 mrt 2018 Entertainment

Het broodje kroket schandaal, het klinkt nogal huge, maar Michiel Kramer heeft er wel naam en faam mee gekregen. Hij at in de rust een broodje kroket en dat mocht niet van zijn baasjes. Ondertussen is de voetballer verhuist naar Sparta Rotterdam en flikte hij dit kunstje weer, alleen heb je nu wat meer fantasie nodig.

In de wedstrijd van afgelopen weekend tegen ADO Den Haag, scoorde hij de gelijkmaker en dat vierde hij op toepasselijke wijze. Hij haalde geen broodje kroket uit zijn voetbalbroekje, maar hij maakte het gebaar op een andere wijze duidelijk. Hij werkte na een doelpunt, zogenaamd, een broodje kroket naar binnen. Natuurlijk was dit allemaal uit satire en dat riep het publiek ook. “Ze riepen broodje kroket naar me”, vertelt Kramer. “Vind ik niet zo erg, dat is satire. Maar als ze dan roepen ‘Kramer amateur’, dat gaat mij wel te ver.”

Zit in het beestje

Dit is niet de eerste ‘grappige’ actie van Michiel Kramer met zijn broodje kroket. Zo beloofde hij vorige maand dat hij iedereen die bij Sparta werkt trakteert op een broodje kroket als ze niet zouden degraderen. Kramer is dus wel in voor een grapje. Hij zegt ook dat hij daarmee moet oppassen. “Misschien had ik tijdens de wedstrijd tegen ADO niet zo moeten reageren. Maar het zit in het aard van het beestje.”

Wij houden wel van de humor van Kramer. Een beetje stangen met de supporters en gewoon schijt hebben aan je status. Willen we vaker zien bij de altijd serieuze voetballertjes.

Foto: Screenshot video Kramer

Reageer op artikel:
Michiel Kramer flikt het weer: hij viert goal met eten van broodje kroket
Sluiten