Michael Jackson wilde dolgraag de nieuwe James Bond worden

redactie 4 okt 2018 Entertainment

Talentenscout en zakenman Michael Ovitz heeft pas een boek uitgebracht genaamd ‘Who is Michael Ovitz? A Memoir’. In het boek komen verschillende anekdotes uit Ovitz’ carrière naar voren. Zo ook het moment dat Michael Jackson een pitch hield waarin hij uitlegde dat hij, The King of Pop, de nieuwe James Bond moest worden.

Flinke klodder dipsaus

De talentenscout zat op een goede avond samen met z’n collega Ron Meyer bewonderenswaardig naar Jackson te luisteren. Hij vertelde over hoe hij Hollywoods nieuwe actieheld moest worden. De zanger had ondertussen niet door dat er een flinke klodder dipsaus van zijn hoed droop. Vlak daarvoor had ‘ie namelijk z’n hoofddeksel in de guacamole laten vallen, en deze heeft ‘ie zonder een vlekcheck weer op z’n hoofd geparkeerd.

Boos weggelopen

Toen de zwaartekracht eindelijk zijn werk deed, kwam de klodder eindelijk naar beneden om vervolgens te landen op de popartiest. Ovitz en Meyer, die de hele tijd al hun lach aan het inslikken waren, hielden het niet langer en barstten in lachen uit. Jacksons lachspier spande zich helaas niet aan en hij liep boos weg.

Nieuwe James Bond

Ovitz rende achter The King of Pop aan om uit te leggen dat het lachen werd veroorzaakt door de loslopende klodder dipsaus. Michael was vergevingsgezind en liet het erbij zitten. Toch leek dit voor Jackson het ideale moment om met z’n acteerambities voor de dag te komen. Hij vertelde dat hij de nieuwe James Bond wilde worden. Dit keer kon Michael Ovitz z’n lach inhouden. Wel moest ‘ie hem voorzichtig vertellen dat dit ‘m niet ging worden.

“Je bent te gevoelig”

“Je hebt niet echt een brede bouw en je bent te gevoelig”, is hoe Ovitz het slechte nieuws aan de muzieklegende bracht. “Je zou het fantastisch doen, maar het zou niet goed voor je zijn”, voegde ‘ie eraan toe. Jammer maar helaas.

Jackson als actieheld

In totaal zijn er zeven verschillende 007’s geweest. Was Michael aan dit rijtje toegevoegd dan stonden de spannende actiefilms nu waarschijnlijk bekend als hilarische comedy’s die een vroege dood waren gestorven. Helaas voor de man in the mirror zat het er dus niet in voor hem. De man barste sowieso van de acteerambities, want eerder werd al bekend dat MJ zo graag Spiderman wilde spelen dat hij bijna Marvel Comics had gekocht.

Maxim.com

Reageer op artikel:
Michael Jackson wilde dolgraag de nieuwe James Bond worden
Sluiten