Eindbaas Lionel Messi scoort een van de mooiste stifts aller tijden

redactie 18 mrt 2019 Entertainment

Over de kwaliteit van Messi valt niet meer te twisten. Wat een absolute koning. Goal, na goal, na goal, na goal. Ze vliegen er bijna op hetzelfde tempo in als de biertjes die je op zaterdagavond wegtikt. Dan kan het natuurlijk niet uitblijven dat er zo nu en dan een hele mooie tussen zit. Dat was gisteren dus het geval. Check hier hoe Lionel ‘goat’ Messi één van de mooiste stifts uit zijn carrière in het netje legt. Koning.

Waar Ronaldo dit weekend even rust kreeg van de trainer, tot ongenoegen van de fans van beide ploegen, mocht de Argentijn in de wedstrijd tegen Real Betis wel effe lekker ballen. Zeg dat geen twee keer tegen de balkunstenaar, want als ‘ie mag, dan gaat ‘ie. Dit weekend scoorde hij weer een hattrickje, alsof het niets is. Maar één van die drie… Daar moeten we het toch wel even over hebben. Wat een fenomenale goal. Hiervoor kom je naar het stadion. Dit is al het gezeur van je vriendin of je vrouw waard, als je de tv weer eens bezet houdt voor een lekker potje voetbal. We kijken liever deze goal honderd keer op repeat dan een hele aflevering Boer Zoekt Vrouw.

De Spaanse krant Marca omschrijft het als volgt: “Messi heeft geen grenzen. Dat hij het zo vaak laat zien, betekent niet dat het niet meer ongelooflijk is. Messi laat nu al bijna vijftien jaar lang iedere week iets onwerkelijks zien en zelfs nu weet hij het publiek nog te verrassen. Zondagavond zorgde hij weer voor een magisch optreden en de supporters in Villamarín hadden er een applaus voor over. Real Betis verloor, maar de fans wisten heel goed dat zij getuigen waren van iets heel bijzonders.”

Fans van Betis klappen voor Messi

Als je dan toch tegen Barca verliest, dan kan je er net zo goed lekker voor gaan zitten. Je bent voetballiefhebber of je bent het niet. De fans van Betis konden de voetbalshow dus wel waarderen. Ze gaven zelfs een staande ovatie voor de magische golazo van Messi. Zijn naam werd gescandeerd door het hele publiek. ‘Messi, Messi, Messi!’ Prachtig hoe het respect voor G.O.A.T. ervan afdruipt. Besef even hoe bijzonder het is en hoe bevoorrecht we zijn dat we Messi wekelijks mogen zien schitteren. Opdat hij er nog vele jaren aan vast mag plakken.

 

Reageer op artikel:
Eindbaas Lionel Messi scoort een van de mooiste stifts aller tijden
Sluiten