Memphis Depay maakt vet rapnummer met Winne

redactie 4 okt 2018 Entertainment

Het is misschien een vreemde combinatie, maar vet is het in ieder geval wel. Gisteren kwam het liedje Akwaaba uit van het bijzondere gelegenheidsduo Winne en en Memphis Depay. En we moeten toch wel bekennen dat Memphis als rapper verrassend goed klinkt. Hij komt een stuk beter binnen dan menig andere rapper. Multitalentje. 

De opbrengst van de track gaat naar Ghana, de voetballer heeft daar een stichting voor dove en blinde kinderen opgericht, ook zijn roots liggen in het Afrikaanse land. Afgelopen zomer reisde hij samen met Winne naar het Ghana toe, daar namen ze meteen het videoclippie op. “Het was in januari van dit jaar dat ik wat wilde teruggeven”, zei de aanvaller van Olympique Lyonnais gisteren bij De Wereld Draait Door.

Een hoop shit

Memphis heeft de afgelopen jaar een hoop shit over zich heen gehad. Gezeur over zijn hoed, sportprestaties en kritiek op zijn kekke Rolls Royce. Gewoon niks van aantrekken vriend, lekker je eigen plan trekken. We zijn stiekem best wel trots op ‘m.

Akwaaba betekent welkom in het Gahanees, zo heb je meteen weer een taallesje te pakken. Het is een ode aan zijn roots.  Dus, allemaal luisteren dit liedje, het is immers voor een goed doel. Wij gunnen deze bazen een grote hit.

Lees hier ons uitgebreide interview met Winne over zijn nieuwste album.

 

 

 

Reageer op artikel:
Memphis Depay maakt vet rapnummer met Winne
Sluiten