Kate Upton uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld van 2018

Redactie 8 jun 2018 Girls

Ja jongens, waar wij de FHM500 hebben, hebben onze vrienden van Maxim een magazine met de mooiste vrouwen van de wereld. Keuze lijkt ons simpel gemaakt, je gaat natuurlijk voor de FHM500, in ieder geval als je voor kwantiteit gaat. Of hé, gewoon allebei. Maar goed, daar gaat het natuurlijk niet om. Kate Upton is verkozen tot de mooiste vrouw van 2018.

Ze mag er behoorlijk zijn hoor die Kate. Wij wisten natuurlijk allang dat dit ooit ging gebeuren. Kate Upton stond namelijk meerdere malen in de cover van de Sports Illustrated. Daarmee staat ze in de top met de tellingen. Daar mag je wel trots op zijn, want de Sport Illustrated is wel een van de mooiste en dikste magazines ooit uitgebracht. Een nummer 1-positie in de Hot 100 van Maxim is dan geen verassing.

Kate Upton
Foto: Gilles Bensimon/Maxim

Marilyn Monroe

Kate Upton volgt Hailey Baldwin op als mooiste vrouw. Zij won vorig jaar de prijs bij Maxim. Andere dames die deze ereprijs wonnen waren Jessica Alba, Christina Aguilera, Katy Perry en Taylor Swift. Eva Longoria won de titel als enige twee keer. Als beloning mag Kate ook nog eens op de cover staan van de volgende editie van Maxim. De rondborstige blondine was zeer vereerd: “Ik werk altijd hard aan mijzelf. Ik zie deze nummer 1-positie als een kleine beloning voor al dat harde werk”, zegt ze tegen Maxim. Volgens het blad zelf kon ze wel de dubbelganger van Marilyn Monroe zijn. “Een blonde seksbom met de gewenste rondingen, een lieve glimlach en ouderwetse werklust.”

Kate Upton
Foto: Gilles Bensimon/Maxim

Collectie

Natuurlijk kun je de nieuwe Maxim scoren. Die wil je gewoon hebben. Staat niet alleen Kate in, maar ook de andere 99 dames die het ver hebben geschopt. Klik daarvoor even op deze link. Als je je collectie helemaal compleet wil maken, we hebben er nog een voor in je boekenkast: de FHM500. Krijg je er gewoon 400 dames bij. Helemaal voor nop als je een product van TABAC aanschaft. Vaderdag tippie!

Kate Upton
Foto: Gilles Bensimon/Maxim
Kate Upton
Foto: Gilles Bensimon/Maxim
Kate Upton
Foto: Gilles Bensimon/Maxim

Foto uitgelichte afbeelding: Sports Illustrated Swimsuit

Bron: Maxim

Reageer op artikel:
Kate Upton uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld van 2018
Sluiten